Görüş Bildir
Haberler
Milyarlarca Cihaz Birbiriyle İletişimde Olacak

Milyarlarca Cihaz Birbiriyle İletişimde Olacak

Batuhan
22.01.2015 - 10:07

Nesnelerin interneti kavramı her geçen gün hayatın içine biraz daha giriyor. Uluslararası bir firmada üst düzey yönetici olarak görev yapan Ayşe İldeniz'e göre de önümüzdeki yıllarda milyarlarca cihaz birbiriyle ve insanlarla iletişimde olacak.

Son yılların popüler konularından olan Nesnelerin İnterneti yavaş yavaş daha geniş alanlara yayılmaya başladı. Yeni ürünlerden ziyade var olan cihazların birbirleriyle haberleşme trendine girdiği bugünlerde Türkiye'yi teknoloji alanında temsil edenlerden biri de Ayşe İldeniz. Halen Intel Yeni Cihazlar Grup Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü görevini yürüten İldeniz'e göre önümüzdeki yıllarda birbirleriyle iletişimde olan cihaz sayısı milyarlara ulaşacak.

Birçok kişisel verinin alınmaya başlayacağı bu yeni dönemde teknolojinin modayla işbirliğine gideceğini öngören İldeniz, tasarım kavramının da öne çıkacağına dikkat çekiyor. İldeniz'e göre elektronik cihazların daha estetik bir forma kavuşması gerekiyor.

Al Jazeera Türk'e gelecek öngörülerini açıklayan İldeniz, bu cihazların çok daha estetik ve insan hayatına yararlı hale geleceğini de sözlerine ekledi. Ayşe İldeniz moda ile teknolojiyi birleştirmeye çalıştıklarını ve bununla ilgili projeleri olduğunu ifade etti.

Kaynak: Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/al-jazeer...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0