Görüş Bildir
Haberler
Milliler Lider Tamamladı

Milliler Lider Tamamladı

Fatih
30.09.2014 - 21:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliler Lider Tamamladı

Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye grubun son maçında Mozambik'i rahat bir oyunla geçerek çeyrek finaldeki rakibini beklemeye başladı.

Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye 3. maçında Mozambik'i 64-54 mağlup etti ve grubunu yenilgisiz lider tamamladı.

Maça iyi başlayan Milliler ilk dakikalardan farkı açmaya başladı ve ilk çeyreği 18-12 önde tamamladı. İyi oyununu ikinci çeyreğe de taşıyan Potanın Perileri ilk yarıyı 36-23 önde tamamladı.

3. Çeyrekle birlikte rakibinin geri dönmesine izin vermeyen milliler son çeyreğe 55-38 ile 17 sayı farkla girdi. Son bölümlerde oyunu garantiye alan Türkiye, farkı iki haneli sayılarda tutarak maçı 64-54 kazandı.

Türkiye 2 sayılık atışlarda %42, 3 sayılık atışlarda da %31 isabet kaydederken serbest atışlarda da % 67'lik bir ortalama yakaladı. Mozambik'te Dongue 17 sayıyla maçın en çok sayı atan oyuncusu oldu. Türkiye'de Şaziye 13 sayı ile takımın en çok sayı üreten oyuncusu oldu.

Bu sonuçla Türkiye, grubunu yenilgisiz tamamlayarak çeyrek finale yükseldi. Türkiye, çeyrek finalde Sırbistan ile C grubunu 3. tamamlayan takımın mücadelesinin galibiyle oynayacak.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/dun...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0