Görüş Bildir
Haberler
Michael Schumacher'in Son Durumu Hakkında Açıklama

Michael Schumacher'in Son Durumu Hakkında Açıklama

Batuhan
21.05.2015 - 14:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabine Kehm 5 aylık aranın ardından ilk kez Schumacher'in durumu ile ilgili bir açıklama yaptı ancak detay vermedi.

Michael Schumacher'in menajeri Sabine Kehm, uzun süreli suskunluğunu bozdu. İsviçre'nin Le Temps gazetesine konuşan Kehm, bir buçuk yıl önce geçirdiği kayak kazasının ardından hayat mücadelesi veren ve şu an rehabilitasyonu süren efsane Formula 1 pilotuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eski F1 pilotunun şu anki durumunu, 'Schumacher geçen yılda çok büyük bir gelişim geçirdi. Bunu kazanın ne kadar ciddi bir kaza olduğunu göz önünde bulundurarak söylüyorum. Ancak şurası kesin ki daha iyileşmek için çok zamana ihtiyacı var' sözleriyle yorumlayan Kehm şunları söyledi:

Schumacher'in menajeri, 'Şu anki bilinç durumu hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Ailesi, onun durumu hakkında fazla konuşulmasını istemiyor. Sadece şunu söyleyebilirim ki, Eylül ayında hastaneden çıkarak eve geldiğinden beri doktorların ilgisi bir an eksik olmadı' dedi.

Sabine Kehm son olarak Aralık ayında bir açıklama yapmıştı. Böylece 5 aylık aranın ilk kez Schumi ile ilgili açıklama yapan Sabine Kehm'in ismi son olarak tehdit iddialarıyla gündeme gelmiş, Schumacher'in durumu ile ilgili haber yapan gazeteleri mahkemeye vermekle korkuttuğu iddia edilmişti.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0