Görüş Bildir
Haberler
MHP'li Cemal Enginyurt: 'Kızılay Başkanı Vergi Kaçakçılığından Tutuklanmalı'

MHP'li Cemal Enginyurt: 'Kızılay Başkanı Vergi Kaçakçılığından Tutuklanmalı'

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaplan yaklaşık 8 milyon dolarlık bağışa tepki gösterdi. Bu işlemin vergi kaçakçılığı olduğunu belirten Enginyurt, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın derhal tutuklanması gerektiğini kaydetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkentgaz şirketinin Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaklaşık 8 milyon dolarlık bağışta bulunmasının doğurduğu tartışma sürüyor. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı televizyon programında Kızılay Başkanı Kınık'ın 'Bu vergi kaçırma değil vergiden kaçınmadır' açıklamasına tepki gösterdi. Yapılan işlemin vergi kaçakçılığı olduğunu savunan Enginyurt, Kınık'ın tutuklanması gerektiğini belirtti.

"Soruşturma açılmazsa insanların hayırseverlik duyguları zedelenecek" 🎥

Enginyurt, Kızılay Başkanına soruşturma açılmaması durumunda insanların hayırseverlik duygularının zedeleneceğini ifade etti. Enginyurt ayrıca Kızılay ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu. MHP'li vekil, Kızılay'a yapılan kan bağışlarının hastanelerde fahiş fiyatlardan satıldığını kaydetti.

"Cumhurbaşkanının adını kullanarak kendilerine yer açıyorlar"

"Cumhurbaşkanının adını kullanarak kendilerine yer açıyorlar"
İçeriğin Devamı Aşağıda

İktidar çevrelerinin Kızılay Başkanı Kınık'a sahip çıkması üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Enginyurt, şöyle dedi:

'Zaten sayın Cumhurbaşkanının başına ne geliyorsa bundan geliyor. Koruma ve kollama. Cumhurbaşkanının adını kullanarak kendilerine yer açıyorlar.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
22
13
5
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
denemecelersss

Erdoğan bahçeliye talimat verir yarında bu vekil fetöcü olmak veya hainlikle suçlanır mhpden atılır

Engin the Anarchist

Bu açıklamana göre suçlu Kızılay yöneticisi değil bizzat Erdoğan, hiç şaşırmadık biliyormusun Yargıyı göreve çağırıyorum ( tabi varsa ya da kaldıysa)

Serhat

Paralel evren falan sanırım, dünyalar karıştı büyük ihtimal

Yunus Emre Can

Bunu başkası yapsa maliye bakanlığı anında ceza keser.