Görüş Bildir
Haberler
Meyvelerin Modunuzu Değiştirecek Renkleri

Meyvelerin Modunuzu Değiştirecek Renkleri

Frutation
02.05.2014 - 16:57 Son Güncelleme: 02.05.2014 - 18:25

Yediğimiz içtiğimiz gıdaların rengi, modumuzu ne derece etkiliyor biliyor musunuz? Turuncu bir portakal, yeşil bir elma veya kıpkırmızı bir nar! Elbette meyvelerin sağlığımıza faydası var ama aynı zamanda barındırdıkları renkler de psikolojimizi etkiliyor. İşte meyve renklerinin psikolojimiz üzerindeki etkisi!

Meyve yiyeyim, bedenim sağlık bulsun diye düşünüyorsanız harika, ama o yediğiniz meyvelerin aynı zamanda ruhunuzu da beslediğini, sosyal yaşantınızı ne denli olumlu biçimde etkileyebileceğini de unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turuncu portakal enerjisi!

Turuncu portakal enerjisi!

Adı üzerinde enerji deposu bir renk turuncu, portakal da enerji veren meyvelerin başında geliyor. Özellikle kendinize olan güveninizin yeterli olmadığını hissettiğiniz zamanlarda, enerjiye ihtiyaç duyduğunuzda yediğiniz bu turuncu renkli meyve, size ihtiyaç duyduğunuz güven ve enerjiyi hemen temin edecek.

Yeşil elmanın dayanılmaz hafifliği!

Yeşil elmanın dayanılmaz hafifliği!

Yeşil, doğanın, sakinliğin ve huzurun rengi. İşte bu yüzden de stresinizin yoğun olduğu, sakinliğe ve huzura ihtiyaç duyduğunuz günlerde yediğiniz yeşil renkli kocaman bir elma, size ihtiyaç duyduğunuz sakinlik ve huzuru sağlayacak, tüm stresinizi üzerinizden alacak.

Kırmızı nar tutkusu!

Kırmızı nar tutkusu!

Kırmızının psikoloji üzerinde enerji yükseltici, canlandırıcı bir etkisi olduğu biliniyor. İşte narın o tatlı kırmızı rengi, ihtiyacınız olan özgüven, canlılık ve enerjiyi size şıp diye veriyor. Kırmızı belki de renklerin içinde en özgüvenli olanı, bu sayede siz de özlemini duyduğunuz o güven dolu bakışlara ve duruşa sahip olabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın