Görüş Bildir
Haberler
Metroda 'Kadınların Fotoğrafını Çektin' Dayağı

Metroda 'Kadınların Fotoğrafını Çektin' Dayağı

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki metroda kadınların fotoğraflarını çektiği iddia edilen yabancı uyruklu 18 yaşındaki İbrahim E.  darbedildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı, yaralanan şüpheli hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Ertuğrul Dörtçelik Çocuk Hastanesi Metro İstasyonu'nda meydana geldi. Metroya binen yabancı uyruklu İbrahim E., iddiaya göre vagondaki kadınların fotoğraflarını çekti. Diğer yolcuların fark etmesiyle öfkelenen kalabalık, şüphelinin üzerine yürüdü. Kısa süreli arbedenin ardından metrodan indirilen İbrahim E. çevredekilerce darbedildi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan İbrahim E.'yi hastaneye kaldırdı. İbrahim E.'nin darbedildiği anlar ise bir vatandaşın güvenlik kamerasına yansıdı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
190
87
29
10
7
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

Bize de denk gelse de şöyle bir stres atsak... Ellerine sağlık...

Saban Kurtoglu

ve bu olaylar olurken başkatıler halen bunları yapanları savunuyor ve övünüyorlar

Mert Soylu

savunmaları işime geliyor açıkçası. bunları korudukça oy kaybediyorlar.

duygu kzn

Devletin ve adaletin bittiği yerde insanlar kendi haklarını kendi arar oldu…bu şekilde haberler daha çok görülecek.polise şikayet ettiğinde kendi toprağımda ... Devamını Gör