Görüş Bildir
Haberler
Metro Turizm Şoföründen 'Pes' Dedirten Hareket: Seyir Halinde Görüntülü Konuşma

etiket Metro Turizm Şoföründen 'Pes' Dedirten Hareket: Seyir Halinde Görüntülü Konuşma

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Metro Turizm otobüsünde bir yolcunun cep telefonuyla çektiği görüntüler, şoförün yolcuların can güvenliğini nasıl tehlikeye attığını ortaya çıkardı. Şoför, bir yandan aracı kullanırken bir yandan da cep telefonuyla görüntülü konuşma yapıyor. Firma olayı doğrularken şoförün işine son verdiğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3 Eylül tarihinde İzmir'de gerçekleşen seferde, otobüs şoförü hareket halindeyken cep telefonuyla görüntülü arama yapmaya başladığı görülüyor. Yolcuların uyarısına rağmen telefonunu kapatmayan şoför, konuştuğu kişiye etrafı da gösteriyor. Şoförün yolcuları ve trafikteki diğer araçları hiçe sayarak yaptığı görüşme bir yolcu tarafından görüntüleniyor.

İşte o görüntüler 👇

Şoförün işine son verildi

Şoförün işine son verildi

Metro Turizm’den konuyla ilgili yapılan açıklamada olay doğrulanarak, “Konu tarafımıza aksettiği an itibariyle bahsi geçen personelin iş akdine son verilmiştir” denildi.

Sosyal medyadan tepkiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
334
117
47
11
10
10
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

binmeyin abi metroya. niye biniyorsunuz. her gün metro trurizmde böyle skandal olaylar görülüyor. niye hala kullanılır bu firma anlamış değilim.

Bozkurt

Türkiye'de gündemi takip eden kaç tane insan var Allah aşkına? İnternet sadece sosyal medya ve film izlemek için kullanılıyor. İktidarın güdümündeki TV kanal... Devamını Gör

Kevın De Bruyne

Arkadaşlar bugün benim doğum günüm

SosyoPsikoloji

Yaş günün kutlu olsun kardeşiiimm

Domalt Trump

Sayın yolcularımız, Metro Turizm'e hoşgeldiniz. Bizi tercih ettiğiniz için beyninizi siker, iyi yolculuklar dileriz.