Görüş Bildir
Haberler
Messenger'a Çoklu Hesap Desteği

Messenger'a Çoklu Hesap Desteği

Batuhan
12.02.2016 - 13:39

Sosyal ağ devi Facebook'un mesajlaşma servisi olan Messenger için de çoklu hesap desteği gelebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal ağ denince akla gelen ilk platform olan Facebook'un mesajlaşma servisi olan Messenger, çoklu hesap desteğini gerçekleştirmeyi düşünüyor.

Sosyal medya uzmanları gibi birden fazla hesap yöneten insanlar için büyük zaman kaybı ve uğraştırıcı olan hesaptan çıkma ve başka bir hesaba giriş işlemi, çoklu hesap desteğiyle dert olmaktan çıkıyor. Facebook , sunucu tarafında değişiklikler yapacak. Bu demek oluyor ki değişiklikleri görmek için uygulamayı güncellemek zorunda kalmayacaksınız. Bu değişikliklerden biri çoklu hesap desteği olacak. Ayarlar kısmında birden fazla hesap ekleme imkanı sunulacak.

Dediğimiz gibi bunlar sunucu tarafında yapılacak olan değişiklikler olduğu için herkese görünmeyebilir. Eğer bu desteği henüz görmezseniz endişelenmeyin, muhtemelen Facebook herkese açana kadar göremeyeceksiniz, zira şu anda özellik test aşamasında.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kelebekpipisi

yakında çoklu eş desteğide çıkarıcaklar lsfdsfhj

Soner BAtur

Bu özelliği kullanıyorum şuan. İki hesabım ile de giriş yapıp aktif olarak kullanabiliyorum. Büyük ihtimal belirli bir kitle için deneme yapıyorlar.

Eylüldeçay

Facebook kullanmadığım için, benim gibilere gereksiz bir destek

kelebekpipisi

kullanmıyorsan ne yorum yapıyorsun çık dışarı...