Görüş Bildir
Haberler
Mert Fırat Özel Hayatıyla İlgili Samimi Açıklamalarda Bulundu! "Tek Özel Hayatım Çocuk…"

Mert Fırat Özel Hayatıyla İlgili Samimi Açıklamalarda Bulundu! "Tek Özel Hayatım Çocuk…"

dila bahar
01.11.2021 - 18:30

Drama-belgesel filmi Into Dust'ın Türkiye gösterimine katılan Mert Fırat, basın mensupları ile sohbet etti. Kızını geçtiğimiz yıl kasım ayında kucağına alan oyuncu, 'Tek özel hayatım çocuk, uykusuz geceler çok devam etmiyor. Bir yaşından sonra daha düzene girdi, ama bütün özel hayatımız kızımız oldu. Allah herkese nasip eder inşallah' dedi. İşte haberin detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz yıl kasım ayında kızı Seyhan Mia'yı kucağına alan Mert Fırat, dün akşam Drama-belgesel filmi 'Into Dust'ın Türkiye gösterimine katıldı. Yakışıklı oyuncu gösterimde kendisine yöneltilen sorulara samimi cevaplar verdi.

'Tek özel hayatım çocuk.'

'Tek özel hayatım çocuk.'

Gazeteciler ile sohbet eden Mert Fırat, aile hayatıyla ilgili 'Tek özel hayatım çocuk. Uykusuz geceler çok devam etmiyor. Bir yaşından sonra daha düzene girdi. Ama bütün özel hayatımız kızımız oldu. Allah herkese nasip eder inşallah.' dedi. 'Baba olduktan sonra duygularda değişiklik oluyor mu?' sorusuna yanıt veren Fırat, şunları söyledi: 'İnsan eski cesaretini kaybediyor. Her şeyi iki adım geriden düşünüyorsun. Artık tek değilsin, kızım var eşim var. Bir aile var. Biraz daha temkinli bakıyor insan ama daha duygusal oluyor herhalde. Bakalım 1 yaşı geçtikten sonra biraz daha evden ayrılırken zorlanalım. Bir dahaki buluşmamıza net verilerle gelirim. Şu an anneye çok düşkün. Bir çıkar ilişkisi malum. Beni de çok seviyor.” Açıklamalarında bulundu.

2018 Yılında Evlendiler

2018 Yılında Evlendiler

Öte yandan oyuncu Mert Fırat, İdil Fırat ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin bebekleri Seyhan Mia ise geçtiğimiz yıl kasım ayında dünyaya gelmişti.

'Şuanda Tiyatrolar İlgi Görüyor'

'Şuanda Tiyatrolar İlgi Görüyor'

Ayrıca tiyatroya ağırlık verdiğini ifade eden Mert Fırat, 'Şu anda maşallah tiyatrolar çok karşılık görüyor. Bu anlamda biz 'Deli Bayramı' oyununu Metin Akpınar’la birlikte yeniden sahneye koyduk. Metin Ağabey hem supervisor hem de yönetmenliğini yaptı. Ben de naçizane yönetmenliğini yaptım. Bir ucundan tuttum. Aynı zamanda oyuncusu oldum. O böyle 'kapalı gişe' derler ya tam tabir o şekilde. Aralık ayına kadar biletleri tükendi. 'Romeo Juliet' oyunu var o bir yandan devam ediyor. Şimdi Nurgül Yeşilçay ve Afra Saraçoğlu birlikte 'Bir Barda Bir Bün' diye bir oyun çalışıyorlar. Ahsen yeni bir oyun çalışıyor 'Ağaçtaki Kız' diye. Yani biz aslında bu sezon gümbür gümbür böyle sezonu açtık, geliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın