Görüş Bildir
Haberler
Mersin'e 3 Puanı 'Tecrübe' Kazandırdı

Mersin'e 3 Puanı 'Tecrübe' Kazandırdı

Fatih
03.10.2014 - 21:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mersin'e 3 Puanı 'Tecrübe' Kazandırdı

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5.haftasında Mersin İdmanyurdu, Bursaspor'u konuk etti. Mersin İdmanyurdu, tecrübeli futbolcular Servet Çetin ve Sinan Kaloğlu'nun golleriyle Bursaspor'u 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan karşılaşmada Mersin İdmanyurdu, dakika 33'de Servet Çetin'in kafa vuruşu ile golü buldu. Orta saha mücadelesine sahne olan karşılaşmada toplam 10 sarı kart çıktı. Mersin İdmanyurdu'nda Futacs, Vederson, Welliton, Oktay, Murat Ceylan ve Efe sarı kart görürken Bursaspor'da Serdar Aziz, Ozan Tufan, Josue ve Fernandao sarı kart gören isimler oldu.Fernando, bu sezon 4.sarı kartını görerek cezalı duruma düştü.

Beraberlik için yüklenen Bursaspor, savunmasında boşluklar bıraktı. 90+3'de Mersin'in bulduğu atakta Sinan Kaloğlu topu ağlara gönderdi. 90+4'de Serdar Aziz ile gelen gol Bursaspor'a yeterli olmadı.

Maçta başka gol olmayınca Mersin İdmanyurdu haftayı 3 puanla kapattı ve puanını 10'a yükseltti. Bursaspor ise 6 puanda kaldı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0