Görüş Bildir
Haberler
Mersin'de Skandal! 24 Doz Aşı Kayboldu

Mersin'de Skandal! 24 Doz Aşı Kayboldu

Batuhan
02.02.2021 - 11:54

Mersin Toros Devlet Hastanesi’ne, sağlık çalışanları için gönderilen birinci parti Kovid-19 aşısından bir bölümünün kaybolduğu belirlendi. Yapılan incelemede 24 doz aşı bulunamayınca Mersin İl Sağlık Müdürlüğü’nce soruşturma başlatıldı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beycan Üçkardeş'in haberine göre, Mersin'deki Toros Devlet Hastanesi’nde aşı skandalı, yaklaşık bir hafta önce ortaya çıktı. Ankara’dan bir süre önce sağlık çalışanları için Toros Devlet Hastanesi’ne gönderilen Kovid-19'un ilk dozu görev yapan personele yetmeyince sayım yapıldı.

Aşılar bulunamadı

Aşılar bulunamadı

Yapılan sayımda, aşı vurulan tüm personelin barkot incelemesinin tamamlanmasından sonra 24 doz Kovid-19 aşısının izine rastlanılmadı.

Soruşturma açıldı

Soruşturma açıldı
www.memurlar.net

Kayıp aşılarla ile ilgili Mersin Sağlık Müdürlüğü’nce soruşturma açıldığı öğrenildi. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, yapılan araştırma sonucunda 24 doz Covid-19 aşısın kayıp olduğunun belirlendiğini, bu nedenle de soruşturma açıldığını ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
11
8
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamze

aşılara erişimi olanlardan birisi eşine dostuna yapmak veya çevresine el altından para ile yapmak için almıştır.

kadir_33

24 doz aşının peşine mi düştünüz aq bu ülkede neler neler gidiyor o aşılarım kaç bin dozu el altından seçmenciklerine çoktan gitmiştir

tughanka

yalandan haber. hani aşılar güvende izlenimi yaratmaca