Görüş Bildir
Haberler
Memen mi Var Derdin Var Arkadaş! Kadınların Lanet Ettiği 9 Sinir Bozucu Sütyen Tipi

etiket Memen mi Var Derdin Var Arkadaş! Kadınların Lanet Ettiği 9 Sinir Bozucu Sütyen Tipi

Rinascita
09.05.2017 - 01:56

Gün içerisindeki yaşam enerjimizi yerlere düşürecek kadar sıkıntı yaratabilen sutyen çeşitlerini sizler için Buzzfeed'den bir araya getirdik.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/farrahpenn/b...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Bak vallahi batırırım." sutyeni

1. "Bak vallahi batırırım." sutyeni

Bu sutyen çeşidinin bir bakıma şeytani bir tarafı olduğunu söyleyebiliriz. Hiç beklemediğiniz bir anda kaburgalarınıza acı bir şekilde batan bir cisimle karşılaşabilirsiniz. Direkt olarak ondan kurtulmanız gerektiğini bilirsiniz ama yine de düzeltebileceğinize dair inancınız büyüktür. (Değer mi o kadar uğraşmaya, bilemedik.)

2. "Büyükanne" sutyeni

2. "Büyükanne" sutyeni

Bu sutyen tipi, çocukken en sevdiğin oyuncağına sarılmakla aynı hissi verir. Biraz yıpranmış ve biçimsiz olabilir ama kabul edin deli gibi RAHAT! Arkadaşlarını ektiğin ve evde depresyon topuzunla diziler izlediğin gecelerde sana bu sutyenler eşlik eder genelde. Evet, bu sutyenlerden kullandığın zaman dünyanın en seksi kadını olmuyorsun ama bu rahat bebeklerden de asla vazgeçemezsin.

3. "Bugün fazlasıyla seksiyim bebeğim." sutyeni

3. "Bugün fazlasıyla seksiyim bebeğim." sutyeni

Her ne kadar gelmiş geçmiş en kullanışlı şey olmasa bile, mutlaka sahip olmanız gereken gösteriş sutyeni. Elbette çok dair giyiyorsun ama memelerinin harika görünmesini sağlıyorlar. Ve tasarımdaki detaylar da gerçekten kendinizi kraliçe gibi hissetmenize vesile oluyorlar.

4. "İncecik ve seksi fakat alabildiğine kullanışsız" sutyen

4. "İncecik ve seksi fakat alabildiğine kullanışsız" sutyen

Kesinlikle yatak odası sutyeni! Sıfır destekli ve incecik bir kumaştan üretiliyor. Fakat yine de nasıl da kışkırtıcı hissettiriyor, nasıl...

5. "Bu bir tuzak." sutyeni

5. "Bu bir tuzak." sutyeni

Evet doğru bildiniz, o spor sutyenlerden bahsediyoruz. Gerçekten hiçbir şekilde bedeninizden ayrılmak istemeyen, bunun için de her şeyi deneyen tuhaf sutyenler. Spordan sonra bu sutyenleri çıkartmaya çalışmak da bir diğer spor diyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Ben aslında bir kemer olmak istiyorum." sutyeni

6. "Ben aslında bir kemer olmak istiyorum." sutyeni

Ciddi manada kimlik karmaşası yaşayan straplez sutyenler. Memelerinizi destekliyor olması gerekirken, belinize sarılmak istiyorlar adeta. Bu sutyenleri olması gereken yerde tutmaya çalışmak, hiç bitmek bilmeyen bir döngü gibidir. Yukarı çekersin, aşağı düşer, bir daha çekersin, bir daha düşer...

7. "Havalar yukarıda daha güzel." sutyeni

7. "Havalar yukarıda daha güzel." sutyeni

Özellikle küçük memeleriniz var ise bahsettiğimizin ne olduğunu kesinlikle biliyorsunuz demektir. Bu tarz sutyenler sürekli yukarı doğru çekilirler. Terlemekten ötürü de olabilir, aşırı hareket etmekten ötürü de olabilir. Veya bedeninize küçük geliyor da olabilir. Sebep ne olursa olsun, siz memelerinizi ve kendinizi bi' tuhaf hissederken bu sutyenler komple yukarı çıkmış olurlar.

8. "Yakala hadi, düşüyorum." sutyeni

8. "Yakala hadi, düşüyorum." sutyeni

Askıları olması gereken yerde durmayı reddeden sutyen çeşididir. Gevşek gevşek takılmayı ve bütün gün sizi sinir etmeyi çok severler. Bu problemin tek çözümü ise askıları bir araya getirerek bağlamanın bir yolunu bulmak veya çapraz bağlamaktır.

9. "Beni görmezden gelemeyeceksin." sutyeni

9. "Beni görmezden gelemeyeceksin." sutyeni

Etiketi ve içindeki teli ile sizi bütün gün dürten sutyen çeşididir. İlginçtir ki denediğinizde fark etmezsiniz fakat bir şekilde her hareket ettiğinizde sizi rahatsız eden bir şey olduğunu bilirsiniz. Nereden geldiğini bir türlü anlamazsınız. Bu tarz sutyenlerin sonu genellikle iki yıl sonrasında çöpte biter.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
296
237
47
31
29
28
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
LUMOS_03

Yine ozelimizi doktunuz .

Fıttırella

Bir de bunun kabıma sığamıyorum durumu var ay pardon özelimi döktüm topliiim

Ralei Killer

Özölömözö döktönöz bö özölömöz kölmödö. Özelinizi sikerim yeter be.