Görüş Bildir
Haberler
Melek Kartını Seç: 30 Ağustos Çarşamba Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Melek Kartını Seç: 30 Ağustos Çarşamba Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Begüm
29.08.2023 - 23:25

Melek kartları; kişiye rehberlik etmesi amacıyla belirli mesajlar içerir. Kişi, tamamen hissettiği kartı çekip açar. Kartı seçmeden önce iyi bir niyeti olmasına dikkat etmelidir. Sıkıntılı dönemlerde, kişi sormak istediği soruyu aklından geçirip rehberlik isteyebilir. O güne başlamadan önce; o gün neye dikkat etmeli veya ne duymalı diye niyet ederek de melek kartlarından rehberlik isteyebilir.

Hazırsan, kalbini aç; niyetini belirle ve kartını seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hisset ve sana en yakın gelen kartı seç lütfen ✨

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Uyanış ✨

Uyanış ✨

Melek kartın, eğer bir duraklama dönemine girdiysen; yaptığın işlerde sürekliliği sağlayamıyor ve hayatın akışına ayak uydurmakta zorlanıyorsan, endişelenmemen gerektiğini söylüyor. Bu süreç geçici. kendi benliğini kaybetme, onu koru. Bir şeyi oldurmak için, kendinden vermen gerekmez, fark et! Olay, kişi ve durumlara bakış açını değiştirip bakmalısın. Fark edemediğin detaylar gün yüzüne çıkacak. 

Bakış açını değiştirdiğinde, bir şeyleri sevgiyle görmeye; affedici bakmaya ve senin hayrına olmayacak şeyi fark etmeye niyet etmeyi de unutma :)

Savaş Arabası ✨

Savaş Arabası ✨

Bugünkü Melek kartın; senin, çabalarının ödülüne yakın bir zamanda kavuşacağının müjdesini vermek istiyorlar. Özdisiplinle çalışmayı ve iradeyle hareket etmeyi bırakmadığın sürece önemli bir başarı elde edebilirsin. Toplumda, iş hayatında, okulhayatında tanınan ve bilgisine saygı duyulan biri olma yolundasın. Seni olduğun yoldan çıkartmaya çalışacak engelleri, zekanı kullanarak aşabileceksin. Savaş arabasının çarkları senin için dönüyor. 

Doğru olanın seni bulmasına ve hak ettiğini almaya niyet et, yola koyul!

Kendine Karşı Dürüst Ol✨

Kendine Karşı Dürüst Ol✨

Bugün melek kartın, doğruyu kendine güven içinde itiraf edebilmen için; kendine iyi bakma cesaret ve kuvvetini ilahi olandan isteyebileceğini söylüyor. Yalnızca gerçek arzularına odaklanmalısın. Geçici heveslerden sıyrılıp gerçek arzununun peşinden gitmeye başladığında, meleklerin koruyucu kanatlarını üzerinde hissedebilirsin. Gerçek duygu ve düşüncelerini kendinden saklama deneyimin artık son bulmalı. Bu seni ruhen çok yıpratan bir sürece dönüşüyor. Hislerini dürüstçe kabul ettiğinde, yenik düşmeyeceksin. Aksine daha da güçlenip ayağa kalkacaksın.

Oyun✨

Oyun✨

''Sevgili insan, bir süreliğine işi kenara bırakmanının tam zamanı. Oyunculuk, eğlence ve kahkaha enerjini yükseltecek. Böylece, yenilenmiş bir bakış açısı ve yüksek enerjiyle çalışmaya geri dönebileceksin.'' diye öğütlüyor melek kartın bugün sana. Kendi içsel çocuğunun sevgi, şefkat ve ilgiye ihtiyacı var. Çocuklarla daha fazla vakit geçirip bu isteği dengeleyebilirsin.

Harekete Geç✨

Harekete Geç✨

Bugün Melek kartın; durağanlığını geride bırakmanı öğütlüyor. Yaratım, an'da gerçekleşir. Şu an kalkıp hedeflerin için atacağın bir adımın bile etkisi çok büyük. Niyet edip yola koyulursan, önün oldukça açık olacak. Korkmadan hedeflerin için yola koyulmalısın. Yapacağın planlamada, ilahi olandan destek istemeyi unutma :)

Dünyayla Bağlantı✨

Dünyayla Bağlantı✨

Bugün Melek kartın; doğayla daha fazla iç içe anlar yaratmanı öğütlüyor. Bedenimize iyi gelmesi için hasta olduğumuzda kullandığımız ilaçların özü bile bitkilerden oluşurken, bizim vücudumuzu doğal olandan uzaklaştırmamız ne kadar doğru? Hala yaşıyorken, bugünün mucizelerine tanıklık etmeye niyet et. Doğaya, bizim yanımızda olduğu için de teşekkür et. Yaprakları, bir kedinin adımlarını gözlemle. Yaşamı seyret ve ondan ilham al. Bunu yaparken, çıplak ayaklarınla toprağa basman, negatif enerjilerini bedeninden akıtman için en güzel yollardan birisi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın