Görüş Bildir
Haberler
Melek Kartını Seç: 27 Ağustos Pazar Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Melek Kartını Seç: 27 Ağustos Pazar Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Begüm
26.08.2023 - 19:12

Melek kartları; kişiye rehberlik etmesi amacıyla belirli mesajlar içerir. Kişi, tamamen hissettiği kartı çekip açar. Kartı seçmeden önce iyi bir niyeti olmasına dikkat etmelidir. Sıkıntılı dönemlerde, kişi sormak istediği soruyu aklından geçirip rehberlik isteyebilir. O güne başlamadan önce; o gün neye dikkat etmeli veya ne duymalı diye niyet ederek de melek kartlarından rehberlik isteyebilir.

Hazırsan, kalbini aç; niyetini belirle ve kartını seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hisset ve sana en yakın gelen kartı seç lütfen :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Güneş💜

Güneş💜

Melek kartların bugün, bir güneş gibi parılmaktan çekinmemeni öğütlüyor sana. Yaratıcı yönün çok kuvvetli. Sakral çakrada bir dengesizlik yaratmamak için, yaratıcılığını dış dünyaya da akıştam gerek. Alma- verme dengesi gibi düşün:) 

Sahip olduğun parlak fikirler hem senin hem de iş arkadaşlarının gününü  aydınlatacak. Sen yeter ki kendini aç. Hayalini kurduğun mutlu sonuç çok yakın. Kendine güven.

İmparatoriçe💜

İmparatoriçe💜

Bugün melek kartın, sana bolluğun paylaştıkça artacağı konusunda hatırlatmada bulunuyor. Kendini ve çevreni beslemeyi yalnızca fiziken karnını doyurmak olarak algılama lütfen. Ruhen de doyurabilirsin. İmkanın neye yetiyorsa, o. Keyifli sohbetler edebilirsin, bilginle beslemiş olursun. Hediye alabilirsin, maddi birikiminle beslersin. Ya da sadece karşı tarafın bir sıcak sarılmaya ihtiyacı olduğunu hissediyorsan ona sarılabilirsin, kalbini doyurmuş olursun. İmkanlar sonsuz! Sen yeter ki o güzel kalbini, iyiliğe ve paylaşmaya açmayı seç bugün :)

Keşiş💜

Keşiş💜

Sadece bedenin değil, ruhun da dinlenmeye ihtiyacı vardır...

Bugün melek kartların, kalabalıktan yerlerden uzak durup; meditasyon yapıp ruhunu dinlendirmeni öğütlüyor. Ruhsal öğretilerimizin sesini ancak sessizlikte duyabiliyoruz. Sessiz bir mağarada duyulan uğultular gibi, en derinden gelen sesler; iç sesimiz. Bu sesler çok kıymetli, bizi ruhumuzun istek ve arzularına doğru yönlendirecektir.  Hayatın karmaşasında kaybolduğumuzda, kendimizi dinleme pratiğini sık sık yapmalıyız. Kendimizi, çok daha iyi tanımış oluyoruz böylece :)

Çark💜

Çark💜

Bugün melek kartın, seni heyecanlandıracak olumlu gelişmelerin yaşanabileceğini söylüyor. Fakat bunun için ilk adımı senin atman gerekebilir. Çarkın dönmesi için, dışardan bir kuvvet gerekir, biliyorsun ki. Sen farkında olarak veya olmayarak bu adımı attığında, olaylar çok ani bir şekilde, tam da senin istediğin gibi ilerlemeye başlayacak. İyi niyetlerle ve kalpten istediğimiz her dileğin çarkı elbet bir gün dönüyor, güzel günler kapıda :)

Sevgililer💜

Sevgililer💜

Bugün Melek kartın sana; hali hazırda var olan sağlık problemlerin varsa, onların şifalanacağı günlerin geldiğini söylüyor. Vücuduna verdiğin değeri ona göstermeye başlamalısın. Yediğin şeylere daha çok dikkat et. Eğer bu kartı seçerken; kalbinde bir yerlerde niyet olarak 'aşk hayatın' veya 'ilişkilerin' geçtiyse, hayatında yakın ilişki içerisinde bulunduğun; sevgilin, iş arkadaşın, dostun gibi kişilerle ilgili bir karar alırken dikkat etmen gerektiğini öğütlüyor bugünkü melek kartın. Alacağın karar her neyse kalbine sor, o seni doğru yola götürecek :)

Ego💜

Ego💜

Bugün melek kartların, kendini bir kapana kısılmış gibi hissedebileceğini söylüyor. Maddi olanaklara gereğinden fazla önem veriyorsun. Bu da seni negatif, korku ve kaygı odaklı düşüncelere yöneltiyor. Frekansını düşürüyor. Düşüncelerini yönlendirmeyi bildiğin zaman, hislerini kontrol altında tutabilirsin. Tüm bunlara özen göstermen, enerji alanını koruman için oldukça önemli. Maddi olan gelip geçicidir. Gelmesi için de onun enerjisini sevgiyle serbest bırakman gerekir. Paraya verdiğin bağımlılık enerjisi, onu senden daha da uzaklaştırır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
20
9
3
3
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın