Görüş Bildir
Haberler
Melankoliye Kapılmayın! Havalar Soğurken Sonbaharın Getirdiği Hüznün İlişkinizi Etkilememesi İçin 10 Tavsiye

etiket Melankoliye Kapılmayın! Havalar Soğurken Sonbaharın Getirdiği Hüznün İlişkinizi Etkilememesi İçin 10 Tavsiye

Sonbahar tam bir hüzün mevsimi. Bu hüznün ilişkinizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Sonbaharla gelen melankolinin ilişkinizi etkilelemesi için tavsiyelere gelin birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Sonbahar sizi ve partnerinizi etkileyebiliyor olabilir. Bu durumda yapmanız gereken partnerinizle her şeyi açıkça konuşmak.

Böyle zamanlarda iletişim çok önemli. Partnerinize endişelerinizi ve hislerinizi açıkça anlatmalısınız. Onun da size hislerini anlatmasını teşvik etmelisiniz. Böylelikle karşılıklı duygularınızı anlayabilirsiniz.

2. Sonbaharın insanları depresyona sokan bir havası var. Bu havalarda yapmanız gereken partnerinizle ikinizin de zevk aldığı aktiviteler planlamak.

Birlikte yapacağınız aktiviteler mevsimle gelen o hüznü atlatmanıza yardımcı olacaktır. Keyif aldığınız bu aktiviteler sizin ruh halinizi düzelterek hayattan daha çok zevk almanızı sağlayacak. Partnerinizle çıkın dışarı ve güzel havalarda piknik yapın! 🧺

3. Sonbaharın havası sizden birini daha çok etkileyebilir. Böyle zamanlarda birbirinize destek olmalısınız.

İkinizden birinizin morali bozuksa o zaman diğer partnerin ona destek olması gerekiyor. Duygusal olarak yoğun olan bu dönemlerde en büyük destekçiniz birbiriniz olmalısınız.

4. Partneriniz sonbahardan daha çok etkileniyorsa bu durumda sadece ona odaklanmanız doğru değil.

Siz ne kadar iyi olursanız partnerinizin morali de o kadar hızlı düzelir. Birbirinize destek olmanız gereken bu dönemlerde siz de kendinizi salmamalısınız ve önce kendinize iyi bakmalısınız. Düzenli egzersiz yapmak bu dönemde hem size hem partnerinize iyi gelebilir. 🤾

5. Partnerinizle ortak hobiler bulmanız kötü havalarda sizin kurtarıcınız olabilir.

Partnerinizle bir şeyler yapmak size ve ilişkinize çok iyi geliyor. Bu yüzden ortak hobiler bulmanız ilişkinizi böyle zamanlarda canlandırmaya yarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Kendinizi huzursuz hissettiğiniz zamanlarda partnerinizle geleceğe dönük konuşmanız size iyi gelebilir.

İlişkiniz için ileriye dönük hedefler belirlemek ilişkiyi olumlu yönde etkiliyor. Bu hedefler sayesinde ilişkinizde birlikte bir şeyler yapabilirsiniz. Birlikte bir gelecek inşa etmek ilişkinize iyi gelecek! 🔮

7. Mevsim geçişleri bazıları için zorlayıcı olabiliyor. Bu geçişlerde siz veya partneriniz birbirinize duygusal olarak destek olmalısınız.

Birbirinizin desteği sizsiniz. Bu kötü zamanlarda da yine birbirinize siz destek olmalısınız. Ama eğer bu zamanlarda birbirinize yeterli gelmiyorsanız o zaman profesyonel destek almayı düşünebilirsiniz.

8. Birlikte güzel anılar biriktirmek ilişkiyi güçlendiriyor.

İlişkinizin üzerindeki hüznü dağıtmak için ilişkinizi biraz canlandırmak gerekebilir. Bunun için partnerinizle birlikte yeni anılar biriktirmeye çalışın. İkinizin de modunu yükseltmek için bir tatil planlayabilirsiniz. 🏝️

9. Eğer üzerinizde bir hüzün varsa bunun için bakış açınızı değiştirmelisiniz.

Sürekli geçmişe takılarak yaşarsanız hep mutsuz olursunuz. Yapmanız gereken olduğunuz anı yaşamak. Anda kalıp küçük şeylere değer vermek üzerinize çöken hüznü hafifletebilir. Partnerinizle dışarıda kahve içmek gibi küçük planlar yaparak ilişkinizi rahatlatabilirsiniz.

10. İlişkinizin iniş çıkışları olabileceğini unutmayın!

İlişkinizin bir anı diğerini tutmayabilir. Bunların her ilişkide olabileceğini bilerek böyle zamanlarda esnek olmalı ve ilişkinize saygı göstermelisiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın