Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Barlas: 'Eski Türkiye'de Nelerin Satılacağını Esnaf Belirlerdi, Şimdi İçişleri Bakanlığı Karar Veriyor'

Mehmet Barlas: 'Eski Türkiye'de Nelerin Satılacağını Esnaf Belirlerdi, Şimdi İçişleri Bakanlığı Karar Veriyor'

Batuhan
06.05.2021 - 08:57

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, 'Eski Türkiye'de nelerin satılacağını esnaf belirlerdi. İçişleri Bakanlığı, asayiş ve güvenlik gibi sorunlarla ilgilenirdi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas , Türkiye'yi yönetmenin güçleştiğini belirterek, 'Eski Türkiye'de pazarda ve markette nelerin satılacağını esnaf belirlerdi. İçişleri Bakanlığı, asayiş ve güvenlik gibi sorunlarla ilgilenirdi. Ama artık nerede neyin satılıp neyin satın alınacağına İçişleri Bakanlığı karar veriyor' dedi.

18 yaş altı çocuklarıyla alışverişe gidenlere ceza

18 yaş altı çocuklarıyla alışverişe gidenlere ceza

'Artık markete ve pazara İçişleri Bakanlığı yön veriyor' başlıklı yazısında Barlas, Edirne'de tam kapanma uygulamasında 18 yaş altı çocuklarıyla alışverişe gidenlere ceza kesildiğine işaret eden Barlas, 'Edirne'de ekipler sokağa çıkma kısıtlamasında yoğun denetimlerde bulunuyormuş. Kent genelindeki uygulamalarda ekipler, marketlere araçlarıyla gelenler ile yürüyüş mesafesi dışında alışverişe gidenlere para cezası uygulamış. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, 'Bakkala, markete gidiyorum deyip tüm şehri gezmeye kalkan olursa buna kesinlikle müsaade etmiyoruz. Bu hakka girmektir' demişti' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aysun

Damatın medyası Sülo’ya sallıyor.😄 Yapmayın olum kavga etmeyin reisinizi üzmeyin.

Onur

Eee birde link verinde adam sadece durum tespiti mi yapmış yoksa kendi fikrini de eklemiş mi görelim..