Görüş Bildir
Haberler
Megastar Tarkan'ın Yalnız Olmadığını Gösteren, Hayranlarıyla Evlenmiş 15 Ünlü

Megastar Tarkan'ın Yalnız Olmadığını Gösteren, Hayranlarıyla Evlenmiş 15 Ünlü

Amy Santiago
31.10.2020 - 08:45

Geçtiğimiz günlerde Megastar Tarkan'ın eşi Pınar Hanım'ın, Tarkan'la hayranı olarak çektirdiği bir fotoğraf gündeme düşmüştü. Hayranıyla evlenen  tek ünlü, megastarımız değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jessica Alba

1. Jessica Alba

Alba, Fantastic Four filminin çekimleri sırasında tanıştığı Cash Warren’la 2008 yılında evlendi. ABD’li aktör Michael Warren’ın oğlu olan Cash, Alba'nın büyük hayranıydı.

2. Elvis Presley

2. Elvis Presley

Elvis 24 yaşındayken 14 yaşındaki Priscilla ile tanışır ve 7 yıl sonra onunla evlenir. Herkes gibi Elvis hayranı olan Priscilla, evliliklerinin beşinci yılında Kral’ı karate hocasıyla aldatır ve 1973’de evlilikleri sona erer. Elvis de bundan dört yıl sonra hayata gözlerini yumar.

3. Conan O’Brien

3. Conan O’Brien

53 yaşındaki ünlü komedyen Conan O’Brien, 2000 yılında programında tiye aldığı bir reklam üzerine, reklamın yazıldığı şirkete ziyarete gider. Reklamın başyazarı Liza Powell ile tanıştıkları o günden iki yıl sonra ikili dünya evine girer.

4. Nicolas Cage

4. Nicolas Cage

Nicholas Cage, 2004 yılında, 40 yaşındayken üçüncü evliliğini yaptı. Cage kendisinden 20 yaş küçük olan Alice Kim ile Los Angeles’ta Kim’in garsonluk yaptığı bir restoranda tanıştı.

5. Tobey Maguire

5. Tobey Maguire

Nam-ı değer Spiderman Toby Maguire, 2003’de Seabiscuits (Zafer Yolu) setinde tanıştığı mücevher tasarımcısı Jennifer Meyer ile 2007’de evlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Adam Sandler

6. Adam Sandler

Sandler’ın 1999 yılında rol aldığı Big Daddy (Süper Baba) filminde garson kız rolündeki Jacqueline Titone, 2003 yılından itibaren Jackie Sandler olarak oyunculuk kariyerine devam ediyor.

7. Mariah Carey

7. Mariah Carey

Carey, 2008’de ‘’Bye Bye’’ adlı şarkısının klip çekimi sırasında tanıştığı Nick Cannon’la evlendi. Hem rapçi hem de komedyen olan Cannon’ın, büyük hayranı olduğu Carey ile sürdürdüğü 7 senelik evlilik  2016 yılında noktalandı.

8. Julia Roberts

8. Julia Roberts

Roberts, 2002 yılında, ikinci evliliğini kendisine büyük hayranlık duyan görüntü yönetmeni Daniel Moder ile yaptı.

9. Jerry Seinfeld

9. Jerry Seinfeld

Seinfeld dizisinin bittiği 1998 yılında, bir spor salonunda 17 yaşındaki Jessica Sklar ile tanışan Jerry Seinfeld, bir yıl sonra bu genç hayranıyla hayatını birleştirme kararı aldı. Çiftin üç çocuğu bulunuyor.

10. Christian Bale

10. Christian Bale

Bale, aktrist arkadaşı Winona Ryder’ın kişisel asistanlığını yapan Sibi Blazic’le 2000 yılında dünya evine girdi. Kendisinden 4 yaş büyük hayranıyla evlenen Bale, iki çocuk sahibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tom Cruise

11. Tom Cruise

Katie Holmes’un gençlik hayali Tom Cruise’la evlenmekti. Ünlü bir oyuncu olduktan sonra Cruise ile tanışmayı başaran Holmes, 2006 yılında amacına ulaştı. Ancak ne yazık ki Cruise’un bu üçüncü evliliği de altı yıl sonra sona erdi.

12. Matt Damon

12. Matt Damon

Matt Damon, 2003 yılında Stuck on You (Takıldım Sana) filminin çekimleri sırasında Miami’deki bir barda tanıştığı barmen Luciana Bozan Barroso ile 2005 yılında evlendi. Çiftin 4 çocukları var ve mutlu mesut yaşamaya devam ediyorlar.

13. Anne Hathaway

13. Anne Hathaway

Hathaway, 2012 yılında hayranı olan yapımcı Adam Shulman ile evlendi.

14. Ozan Doğulu

14. Ozan Doğulu

2003 yılında bir Sezen Aksu konserinde kuliste tanıştığı 14 yaşındaki Ece Yosmaoğlu’yle 2008’de evlenen çiftin 3 çocukları oldu. Evliliklerini ise geçtiğimiz yıllarda noktaladılar.

15. Yaşar

15. Yaşar

Hikayeyi Yaşar’ın ağzından dinleyelim: 'Şiir kitabım yeni çıkmıştı, imza günüm vardı. Kız kardeşim de imza gününü kameraya çekiyordu. Merve de kitap imzalattı, o anda kameraya alınmış. Sonra hayat bizi yeniden bir araya getirdi. Defalarca karşılaştık ve aşk yıllar içinde ortaya çıktı. Sanırım aşk tesadüfleri gerçekten seviyor.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
28
26
11
8
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hestia

çocukken tanışıp reşit olunca evlenmelerini nasıl da doğal bir şey gibi anlatıyorsunuz

K.A

Yasarin hikayesi gercekten cok güzel