Görüş Bildir
Haberler
Mega Yat İddiasını Doğruladı: Ziya Bandırmalıoğlu’nu Öldüren Fuat Çakıroğlu'nun İfadesi Ortaya Çıktı

Mega Yat İddiasını Doğruladı: Ziya Bandırmalıoğlu’nu Öldüren Fuat Çakıroğlu'nun İfadesi Ortaya Çıktı

Ulaş
04.01.2022 - 14:08

Susurluk hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu’nun yaşamını yitirdiği çatışmanın milyon dolarlık bir mega yat nedeniyle yaşandığı iddiası, Bandırmalıoğlu’nu vuran Fuat Çakıroğlu tarafından doğrulandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yatın sahipliği konusunda anlaşmazlığa düşen taraflar daha önce yaptıkları açıklamalarla iddiayı yalanlamıştı.

Kadıköy Kalamış’taki bir restoranda iki grup arasında çıkan çatışmada Ziya Bandırmalıoğlu’nu vurarak öldüren Fuat Çakıroğlu’nun ifadesi ortaya çıktı.

Çakıroğlu, ilk kez BirGün yazarı Timur Soykan’ın gündeme getirdiği ancak daha sonra tarafların yalanlama açıklaması yaptığı ‘yat tartışması’nı doğruladı.

20 Aralık’ta Kadıköy’deki Kalamış Develi Balık Lokantası’nın üst katında yaşanan çatışmada, Susurluk hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu ve eski polis Şahin Aslan yaşamını yitirdi, 5 kişi ise yaralandı.

Yaralı isimlerden olan Çakıroğlu, tedavisinin ardından olay hakkında ifade verdi. Çakıroğlu, masada milyon dolarlık bir mega yat ve bir inşaat şirketiyle ilgili ‘alacak-verecek’ meselelerinin konuşulduğunu anlattı.

Çakıroğlu’nun bahsettiği milyon dolarlık mega yat Lord Of The Seas’i ilk kez BirGün yazarı Timur Soykan gündeme getirmişti. Milyon dolarlık yat hakkında anlaşmazlık yaşadığı belirtilen Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker ile Erkal ve Volkan Altunbaş kardeşler ise iddiayı yalanlayan açıklamalar yapmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın