Görüş Bildir
Haberler
Matematik Falına Göre Sen Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

etiket Matematik Falına Göre Sen Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

Trex
22.09.2015 - 16:06 Son Güncelleme: 10.05.2018 - 21:34

Bugüne kadar birçok fala baktınız. Kahve falı, su falı, tarot falı, yıldız falı... Peki ya Matematik falı? Hadi bakalım.  Matematik falına göre sen nasıl bir karaktere sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle tüm sayılara bak ve seni cezbeden sayıyı seç.

1. Öncelikle tüm sayılara bak ve seni cezbeden sayıyı seç.

2. Şimdi de bir geometrik şekil seç.

3. Bir matematiksel kavram seç.

4. Peki şimdi de bir asal sayı seç.

5. Şimdi de bir geometrik cisim seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doğum tarihinizdeki rakamları örnekteki gibi toplayıp, sonucu işaretleyin. ( Sonuç tek rakam kalana kadar toplamaya devam edin )

6. Doğum tarihinizdeki rakamları örnekteki gibi toplayıp, sonucu işaretleyin. ( Sonuç tek rakam kalana kadar toplamaya devam edin )

7. Aşağıdaki matematikçilerden birini seçin.

8. Son olarak hangi mevsimde doğdunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sinüs Duygusalı!

Sinüs Duygusalı!

Verdiğin cevaplara göre sen bir Sinüs Duygusalı'sın.  Sen çok duygusal ve sadık bir insansın! Sinüs eğrisi gibi hayatın biraz inişli çıkışlı. Bu seni oldukça etkiliyor ama ailene ve dostlarına olan düşkünlüğüne hiç etkisi olmuyor. Sinüs eğrisinin koordinat düzleminde (0,0) noktasından geçmesi her ne kadar duygusal biri de olsan mantıklı kararlar almanda oldukça yardımcı oluyor. Sinüs eğrisinin y ekseni boyunca sınırlarının belli olması çevrende sevilen biri olmanı sağlıyor. Çok şanslısın gerçekten, dostların seni çok seviyor.  :)

Logaritmik Yaratıcı!

Logaritmik Yaratıcı!

Verdiğin cevaplara göre sen bir Logaritmik Yaratıcı'sın. Sen çok yaratıcı ve yetenekli bir insansın! Basit logaritmik eğrinin x ekseninde negatif bölgeye hiç uğramaması seni tek düzelikten kurtarıp hayata bambaşka açılardan bakmanı sağlıyor. Sanatçı ruhlusun. Sen de öyle bir yetenek ve sosyallik var ki girdiğin ortamda ister düğün ister cenaze fark etmez ilgi odağı olman çok uzun sürmüyor.

Bağımsız Spiral!

Bağımsız Spiral!
s1177.photobucket.com

Verdiğin cevaplara göre sen bir Bağımsız Spiral'sin. Sen özgürlüğe pek düşkün bir insansın. Sınırlandırılmayı, kurallara bağlı kalmayı hiç sevmiyorsun. Arşimet spiral eğrisinin koordinat düzleminde (0,0) noktasından başlaması tüm kararlarını mantık çerçevesinde almanı ama logaritmik etkiler nedeniyle son derece bağımsız olmanı sağlıyor. Bu bağımsız karakterin de doğal olarak cesur karakterinin bir sonucu. Spiral gibi sonsuza açılıyorsun. Kim durabilir ki önünde :)

Baştan Çıkarıcı Pi!

Baştan Çıkarıcı Pi!

Verdiğin cevaplara göre seni bir Baştan Çıkarıcı Pi'sin.  Sen eğlenmeyi seven, sosyal ve çekici bir insansın. Fakat sıradan bir çekicilik değil bu. Tıpkı Pi sayısı gibi doğada nadir bulunan bir oranda çekicilik.  Senin  için sosyal hayat her şeyden önemli. Monoton bir hayat sana göre değil. Hemen boğuluyorsun.  İletişimin oldukça kuvvetli. Ağzın laf yapıyor maşallah. Pi sayısı gibi sendeki çekiciliğin sınırları henüz keşfedilemedi.  Senin için ilişki uzmanı da demiş miydik? :)

Eğlenceli Polinom!

Eğlenceli Polinom!

Verdiğin cevaplara göre seni bir Eğlenceli Polinom'sun. Sen çok eğlenceli, sempatik ve renkli bir insansın.  Polinomların değişkenleri gibi sonsuza varan bir renkliliğin var. İnsanları her zaman şaşırtabiliyorsun.  Etrafındakiler için daima bir neşe kaynağı oluyorsun.  Polinomlar gibi bir  sabit sayın var. Bu sabit senin karakterinin baskın tarafı oluyor. Kişiden kişiye değişen bir hal bazen dürüst bazen cesur bazen romantik. Fakat değişmeyen tek şey neşen ve mizah kabiliyetin :)

Mutlak Zeki!

Mutlak  Zeki!

Verdiğin cevaplara göre seni bir Mutlak  Zeki'sin. Sen çok zeki ve gerçekçi bir insansın. Sadece analitik değil aynı zamanda duygusal zekan da yüksek. Herhangi bir olayda negatif şartları pozitife çevirmekte üstüne yok. Tıpkı mutlak değer gibi ;) Olayları analiz edip sentezle bir yerlere varmada üstüne yok. Sen yeter ki bir şeyi başarmak iste, senden kaçmasına imkan yok! Sezgilerinin de oldukça kuvvetli olduğunu söylememize gerek yok :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1150
841
332
214
67
52
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Logaritmik Yaratıcı! yalnız belirteyim:87 asal sayı değil.29x3=87 yapar.saygılar,hürmetler

feyk

matematik hic bu kadar asagilanmamisti.

Büşra Küçük

Matematiği kaç kişi seviyor ki :) Hangi soruyu beğenmedin Asal sayı sorusunu mu

Ayşenur Manavcı

Sinüs Duygusalı! Sinüzittir o ondan halsizlik vardır duygusal melankolik gibi algılamışsınızdır.