Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı Ceylan Kimdir? Masumlar Apartmanı'nda Han'ın Nişanlısı Ceylan'ı Hangi Oyuncu Canlandıracak?

Masumlar Apartmanı Ceylan Kimdir? Masumlar Apartmanı'nda Han'ın Nişanlısı Ceylan'ı Hangi Oyuncu Canlandıracak?

Masumlar Apartmanı, yeni sezonda da en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. İnci’nin ölümünden derin bir sarsıntı yaşayan Han, toparlanmaya başlarken, Han’ın eski nişanlısının da hikâyeye dahil olması Masumlar Apartmanı’nda Ceylan’ı kim oynuyor? Han’ın eski nişanlısı Ceylan kim? sorularına neden oldu. Peki, Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Masumlar Apartmanı'nda Han'ın nişanlısı Ceylan'ı hangi oyuncu canlandıracak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde son bölümlerde gündeme gelen Ceylan karakteri merakla bekleniyor. Henüz yüzü görülmemiş olan gizemli karakterin Özgü Namal tarafından canlandırılacağı iddiaları bulunurken henüz konuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Bu noktada ise “Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir, hikayesi ne, kim oynayacak?” soruları yanıt aramaya başladı.

Masumlar Apartmanı Ceylan Kimdir?

Masumlar Apartmanı Ceylan Kimdir?

Han'ın eski nişanlısı olarak bilinen Ceylan karakteri daha önce de birçok kez gündeme gelmiş ancak dizide yer almamıştı.

Ceylan karakteriyle ilgili iki isim ön plana çıkmıştı. Bu isimlerden birisi Özgü Namal ve Melisa Sözen'di.

Masumlar Apartmanı Son Bölümünde Neler Oldu?

Masumlar Apartmanı Son Bölümünde Neler Oldu?

İsteme sırasında yaşanan hadisenin ardından Gülben utanç ve ümitsizlik içinde kıvranır. Teselliyi ise kendi gibi anormal gördüğü tek kişide bulur. Safiye, bir yandan Gülben’le ilgilenmeye çalışırken bir yandan da Naci’nin dönüşünün sevincini yaşar. Bu sevinç, beraberinde korkuyu da getirir. İyileşmek bir kenara, Safiye’nin daha da kötülediğini görünce Naci ne yapacaktır? Naci’ninse bambaşka bir planı vardır. 

Kendi yasını unutup ailesini toparlama derdine düşen Han, Safiye’ye gelen bir haberle sarsılır. Rüya ise Han’la ilgili yeni öğrendiği bir bilginin peşine düşer. Esat yaşananlardan dolayı şaşkın ve ne düşüneceğini bilemez haldedir. Gülben, tamamen ümidini kaybetmişken Esat onu bir kez daha şaşırtır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın