Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Masumlar Apartmanı 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madolyonun İçi' adlı romanından uyarlanan 'Masumlar Apartmanı' izleyicisini ekran başına kitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı'nın 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, yeni bölümde bizleri neler bekliyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülben ve Safiye Arasında Soğuk Savaş

Gülben ve Safiye Arasında Soğuk Savaş

Her salı izleyicisini Trt ekranlarına kilitleyen Masumlar Apartmanı, oyuncu kadrosu, yürekleri dağlayan ilginç hikâyesiyle konuşulmaya devam ediyor. 47. bölüm fragmanı yayınlanan Masumlar Apartmanı'nda:

Ufuk’un kapıya gelişinin ardından Safiye, Han’ın Rüya’ya karşı korumacı tavrını sorgular. Yaşanan tartışma sırasında Safiye’nin ağzından çıkan birtakım itiraflar Gülben’in kalbini daha da kırar ve evde iki kız kardeş arasında soğuk savaş başlar.

Gülben-Esat Evliliği Erteleniyor mu?

Gülben-Esat Evliliği Erteleniyor mu?

Kitapçının açılışı yaklaşırken Naci, Safiye’nin açılışa gelmeyecek oluşunun hüznü içindedir. Gülben, Esat’ı evliliği ertelemeye ikna etmek için çabalarken, Safiye’nin yaptığı bir şey Gülben’e ablasının geleceği için cesur bir adım attırır. Sonunda açılış gelir çatar. Naci, umutsuzca gözü kapıda Safiye’yi beklerken Han ise başka bir açılışa ve uzun zamandır ertelediği bir karşılaşmaya doğru yol almaktadır.

Masumlar Apartmanı 47. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın