Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Türkiye’de İkinci Dokulmazlığı Hangi Takım Kazandı? 20 Ekim MasterChef Eleme Adayları

MasterChef Türkiye’de İkinci Dokulmazlığı Hangi Takım Kazandı? 20 Ekim MasterChef Eleme Adayları

GNS
21.10.2021 - 00:11

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye 9.haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da geride bıraktı. Kırmızı ve mavi olarak ikiye ayrılan takımlar arasındaki rekabet nefes kesecek cinstendi. Kıyasıya rekabetin asla kesilmediği 20 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununda, yarışmacılar Akdeniz mutfağında farklı bir konsept ile ilerledi. Önceki gün yapılan takım oyununun galibi kırmızı takım olurken bu akşamın kazananı merak edildi. Peki bu akşam MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? 20 Ekim MasterChef eleme adayları kimler? Haberimizde sizin için derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yemek tutkunlarının bayılarak izlediği yarışma MasterChef bu akşam bir dokunulmazlık oyunuyla daha ekranlara geldi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar kendi takımlarından eleme adayı çıkmaması için kıyasıya rekabet etti. Salı günü düzenlenen oyunda mağlup olup iki ismi eleme potasına gönderen mavi takım, bu akşam yenilmemek için varını yoğunu ortaya koydu.

MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Salı akşamı mavi takım kaybederken kırmızı takım potadan kurtulmuştu. 20 Ekim Çarşamba akşamı takımlar ikinci oyununa çıktı. Yarışmacılar Akdeniz mutfağında mücadele etti. Kazanan açık ara kırmızı takım olurken mavi takım yeni eleme adayları çıkaracak.

20 Ekim MasterChef Eleme Adayları Kimler?

20 Ekim MasterChef Eleme Adayları Kimler?

Yarışmanın ilk eleme adayı Rabia oldu. Oylama sonunda ikinci aday ise Dilara seçildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın