Görüş Bildir
Haberler
MasterChef'te Kim Kazandı? MasterChef Türkiye Şampiyonu Kim Oldu? İşte 2021 MasterChef Türkiye Birincisi...

MasterChef'te Kim Kazandı? MasterChef Türkiye Şampiyonu Kim Oldu? İşte 2021 MasterChef Türkiye Birincisi...

Müge Kakşi
15.01.2022 - 00:44

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de sona gelindi. Yarışma boyunca büyük mücadele veren ve mükemmel lezzetler çıkaran iki yarışmacı büyük finale kaldı. İki etaplı finalin ilk günü geride kalırken; Eren, Hasan'dan daha fazla puan toplayarak avantajı eline geçirmişti. Bugün ise büyük finalle iki yarışmacı arasından kazanan belli oldu. Birçok kişi MasterChef büyük finalin kazananını merak ediyor. Peki 2021 MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef'te Eren mi, Hasan mı kazandı? MasterChef'te kim kazandı? MasterChef büyük ödülü ne oldu? İşte MasterChef 2021 şampiyonu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2021 MasterChef Türkiye'nin büyük finali bu akşam ekranlarda yer aldı. Kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı yarışmada finale kalan iki yarışmacı Eren ve Hasan oldu. Yarışmaya kazanan isim büyük ödülün sahibi olurken detaylar merak ediliyor. Peki MasterChef büyük ödülü ne? MasterChef şampiyonu, kazananı kim oldu? İşte detaylar...

MasterChef'te İlk Gün Kim Kazandı?

MasterChef'te İlk Gün Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye’de ilk günde yarışmacılardan üç yemek istendi. Bu yemekler; ilk eleme turunda yaptıkları yemek, dört ana malzeme ile yaratıcı yemek ve hayatlarının dönüm noktası yemek...

İlk oyunda yarışmacılar, ilk eleme turu geçmelerini sağlayan yemeği yeniden yorumladı. Yapılan yemekleri değerlendiren şeflerin verdiği puanlara göre Eren 24, Hasan 20 puan aldı.

İkinci oyunda yarışmacılardan dört ana malzeme seçmeleri ve bu malzemeler ile yaratıcı bir tabak çıkarmaları söylendi. Sürenin sonunda tadım yapan şeflerin değerlendirmesi ile Hasan ve Eren, 19’a puan aldı.

Son oyunda ise hayatlarında dönüm noktası olan, mesleğe yönelmelerine sebep olan yemeği yapmaları istendi. Yapılan yemeklerin tadımını yapan şefler, Hasan’a 20, Eren’e 23 puan verdi.

Üç oyun sonunda Eren 65, Hasan 59 puan topladı.

MasterChef Final Günü Yaşananlar

MasterChef Final Günü Yaşananlar

MasterChef Türkiye 2021'de finalistler Hasan ve Eren bu akşam üç menü ile jüri karşısına çıkıyor. MasterChef final oyunlarında 4. Oyun içiin Eren Urla, Antep ve Anadolu yemeklerini Hasan ise Anadolu, Altı Ezmeli, Kapadokya yemeklerini yaptı. 5. Oyunda Eren  Doğa, Zarzuela, Külah Hasan ise Deniz Mahsüllü Connoli, Atlas ve Churros yemeklerini yaptı. 

5. Oyunun sonunda imza tabaklarına geçmeden önce Hasan'ın puanı 103, Eren'in puanı 108 oldu. 

MasterChef 2021 Şampiyonu Kim Oldu?

MasterChef 2021 Şampiyonu Kim Oldu?

MasterChef finalin son etabında Eren ve Tahsin'in yemekleri ayrı ayrı puanlandı. Şefler bu yemek için verdiği puanlar sonrasında MasterChef Türkiye 2021 şampiyonunu açıklamak için yarışmacıları çağırdı. Mehmet Yalçınkaya, Hasan ve Eren'in yemeklerine 8'er puan verdi. Danilo Zanna Hasan'ın yemeğine 8, Eren'in tabağına ise 9 puan verdi.

MasterChef 2021 şampiyonunu belirleyen puanları ise Somer Sivrioğlu belirledi. Sivrioğlu Hasan'ın yemeğine 8 puan verdi. Hasan böylece 127 puanla MasterChef'i tamamladı. Sivrioğlu Eren'e 9 puan verdi. Böylece MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın