Görüş Bildir
Haberler
MasterChef'te Kim Elendi? 24 Ekim MasterChef Eleme Adayları ve Yarışmaya Veda Eden İsim...

MasterChef'te Kim Elendi? 24 Ekim MasterChef Eleme Adayları ve Yarışmaya Veda Eden İsim...

Müge Kakşi
25.10.2021 - 00:29

Acun Medya'nın üstlendiği MasterChef yarışması bu akşam yine izleyiciyi ekranlara kilitledi. İngiltere'den uyarlanan aşçılık yarışması MasterChef'te bu akşam eleme adayları en iyi yemeği yaparak yarışmadan giden isim olmamak için çabaladı. 6 eleme adayının içerisinde başarılı olamayan 3 yarışmacı Soner Şef'in tabağına en yakın yemeği yapmaya çalışarak kıran kırana bir mücadele verdi. Peki MasterChef'te bu akşam kim elendi? İşte 24 Ekim MasterChef yarışmaya veda eden isim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

24 Ekim MasterChef'te Neler Oldu?

24 Ekim MasterChef'te Neler Oldu?

MasterChef 2021 son bölümde ekranlara gelen kritik eleme adayı oyununda MasterChef'te elenen yarışmacı ve diğer tüm detaylara ilişkin bilgiler şöyle;

24 Ekim 2021 Pazar günleri TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2021 yarışması son bölümde kritik eleme gecesi heyecanı yaşandı. Hafta boyunca oynanan eleme adayı oyunları sonucunda potaya giren Hasan, Sergen, Dilara, Emre, Pelin ve Rabia, bu hafta veda eden isim olmamak için Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından seçilen ürünleri en başarılı yapmak için tezgah başında mücadele verdi.

Eleme potasındaki yarışmacılar için mücadele Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından seçilen ayva ana ürünüyle yapılması istenen yaratıcılık yemeği oyunuyla başladı. 6 eleme adayı en başarılı ve yaratıcı yemeği hazırlamak için kritik eleme gecesinde hünerlerini göstermek için tezgah başına geçti.

MasterChef Kim Elendi? 24 Ekim MasterChed'te Kim Veda Etti?

MasterChef Kim Elendi? 24 Ekim MasterChed'te Kim Veda Etti?

Kritik eleme gecesinde Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde oynanan ilk eleme oyununda potada yer alan yarışmacılar Hasan, Sergen, Dilara, Emre, Pelin ve Rabia arasından Hasan, Sergen, Dilara eleme potasından çıkan isimler oldu ve MasterChef 2021'de 1 hafta daha yarışmaya hak kazandı.

Kritik eleme gecesinde ilk eleme oyununda başarılı olamayan Emre, Pelin ve Rabia, 2. eleme oyununda başarılı olabilmek için bir kez daha tezgah başına geçerek Somer Şef'in imza tabağına en yakın tabağı hazırlamak için kıran kırana bir mücadele verdi. Verilen süre sonunda en başarısız tabağı hazırlayan yarışmacı Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından Rabia olarak seçildi ve bu hafta yarışmaya veda eden isim oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın