Görüş Bildir
Haberler
MasterChef’te 1. Eleme Adayı Kim Oldu? 14 Aralık MasterChef 2021 Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’te 1. Eleme Adayı Kim Oldu? 14 Aralık MasterChef 2021 Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021 eleme adayı ve dokunulmazlığı kazanan isim dün akşam belli oldu. On yedinci haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanan MasterChef Türkiye'de mücadele tüm hızıyla devam ediyor.  MasterChef’in 14 Aralık 2021 tarihli yeni bölümünde Mavi takım ve Kırmızı takım arasında kıyasıya bir mücadele vardı. MasterChef yarışmasında yeni takımlar belirlendi ve yeni kaptanlarla ilk takım oyunu gerçekleştirildi. Burcu ve Eren'in kaptan olduğu bu haftanın ilk takım oyununda yarışmacılar ilk etapta yaratıcılık oyununa çıktı. MasterChef jürisinin verdiği iki üründen yaratıcı tabaklar çıkarıldı. Peki, 14 Aralık MasterChef'te ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef’te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye’de dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. On yedinci haftada Burcu ve Eren tarafından kurulan Mavi takım ve Kırmızı takım, ilk takım oyununda karşı karşıya geldi. Kaptanlar düellosu sonrasında Kırmızı takımın kazanacağı avantaj oyun öncesinde açıklandı. MasterChef’in 14 Aralık Salı bölümünde kaybeden takım ise haftanın ilk eleme adayını belirledi. Peki, bu akşam MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef 2021’de eleme adayı kim oldu?

14 Aralık MasterChef 2021 Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

14 Aralık MasterChef 2021 Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te iki takım yarışmacıları ilk eleme adayı olmamak için tezgah başına geçti. Nar ve zencefilden yaratıcı tabak çıkaran takımlar arasından kazanan kırmızılılar oldu.

Mavi takım ise eleme turunda moringa bitkisinden yemekler yaptı ve dokunulmazlığı ise mavi takımdan Araz kazandı.

14 Aralık MasterChef 2021 Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

14 Aralık MasterChef 2021 Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef’te on yedinci haftanın ilk takım oyunu bu akşam ekrana geldi. Dokunulmazlık oyunu konsepti yaratıcılık oldu. Düello şeklinde yapılacak dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, verilecek ürünler ile yaratıcı bir tatlı yapmaları istendi. Oyun öncesinde hangi numarada hangi malzemeler olduğu açıklandı. Buna göre; 1 numarada pancar ve bal, iki numarada ananas ve chili biber, üç numarada patlıcan ve çikolata, dört numarada ise nar ve zencefil var. Kura çekimi sonrasında eşleşmeler ise şöyle;

1- Mert ve Eren: Kazanan Eren, Kırmızı takım

2- Araz ve Tahsin: Kazanan Tahsin, Kırmızı takım

3- Burcu ve Sergen: Kazanan Sergen, Kırmızı takım

4- Hasan ve Dilara: Kazanan Dilara, Kırmızı takım

Süre sonunda şefler, sırayla düellolarda kazananları belirledi. Şeflerin tadımı ile en lezzetli yemekleri yapan Kırmızı takım, dokunulmazlığı kazandı.

MasterChef’te 1. Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef’te 1. Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye’de yeni eleme sistemine göre bu akşam dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, önce bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Oyunu kazanan Araz, dokunulmazlığı kazanarak kendini potadan kurtarmış oldu. Sonrasında yapılacak konseyde üç yarışmacı için oylama yapıldı. Yarışmacıların birer oy kullanacağı oylamada en çok adı yazılan Mert, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın