Görüş Bildir
Haberler
TV
MasterChef 46. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Ana Kadro Tamamlanıyor! Son Yarışmacı Kim Olacak?

MasterChef 46. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Ana Kadro Tamamlanıyor! Son Yarışmacı Kim Olacak?

Elif
20.08.2022 - 12:20

Televizyonların en çok sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, yeni sezonunda tüm hızıyla devam ediyor. Jüriler, ana kadroyu belirlemek için dünya mutfağının en zor yemeklerini yarışmacılara yaptırıyor. Ana kadronun tamamlanmasına ise son bir bölüm kaldı. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ana kadro tamamlanacak ve yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak. İşte 46. yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek konseptli yarışma programı MasterChef Türkiye, haftanın her günü izleyicilerle buluşuyor. Heyecan ve eğlence dolu dakikaların yaşandığı yarışma programında dünya çapında ün yapmış şefler jüri koltuğunda oturuyor. Her bölümde finalistin belirlendiği MasterChef'te, yarışmacılar tüm hünerlerini sergilemeye çalışıyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE 46. BÖLÜM FRAGMANI

MasterChef'in Son Bölümünde Neler Var?

MasterChef'in Son Bölümünde Neler Var?

MasterChef'in son bölümünde ilk etapta jüriler, yarışmacılara İngiliz mutfağının ünlü yemeği olan steak and kidney pie yapmalarını istedi. İkinci etaba ise sadece Ayaz, Burak, Makbule, Göktuğ, Serpilay ve Burak Kaynak oldu. Yarışmanın son turunda ise ana kadroya girmeye hak kazanan 17. isim Ayaz oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın