Görüş Bildir
Haberler
Maske Kimsin Sen "Aslan" Kimdir? Aslan Maskesinin Altındaki Ünlü Kim?

Maske Kimsin Sen "Aslan" Kimdir? Aslan Maskesinin Altındaki Ünlü Kim?

Müge Kakşi
29.01.2022 - 22:36

1 Ocak'ta FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Maske Kimsin Sen programı tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu yarışmada birbirinden ünlü isimler maskelerin ardında performanslarını sergiliyor. Tansel Öngel'in sunumu üstlendiği programda bir süredir performansını sergileyen Aslan merak konusu oldu. İzleyiciler ip uçlarından yola çıkarak Aslan Özge Borak mı? diye sorgulamaya başladı. Peki Maske Kimsin Sen Aslan kim? İşte Maske kimsin sen Aslan'a dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX'ta yayımlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen? adlı yarışma programında Aslan maskesinin altına saklanan ünlü isim merak ediliyor. Peki Maske Kimsin Sen Aslan kimdir? Aslan maskesinin altındaki ünlü kim? Detaylar haberimizde...

Maske Kimsin Sen "Aslan" Kimdir?

Maske Kimsin Sen "Aslan" Kimdir?

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen yarışma programının sunuculuğunu Tansel Öngel'in yaparken, jüride ise Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol yer alıyor. Yarışmanın başından beri Aslan maskesiyle sahneye çıkan ünlü ise merak ediliyor.

Aslan'ın geçen haftaki ipuçlarına ve sesine dayanarak maske dedektifleri ünlü ismin Özge Borak, İrem Derici, Defne Samyeli ve Danla Bilic olabilceğini düşünmüştü.

Bu hafta Aslan maskesinin altında Ayça Tekindor, Özge Borak, Defne Samyeli ve Çağla Şikel isimlerinin olabileceği düşünüldü.

İlgili Haberler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
8
6
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın