Görüş Bildir
Haberler
Marmaris'teki Orman Yangını 19 Saat Sonra Kontrol Altına Alındı

Marmaris'teki Orman Yangını 19 Saat Sonra Kontrol Altına Alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle geniş alanda etkili olan, sabah saatlerinde havadan müdahalenin yeniden başladığı orman yangını kontrol altına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soğutma çalışmaları devam ediyor

Soğutma çalışmaları devam ediyor

Muğla Valisi Orhan Tavlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarına başlandı. Gece gündüz gayretli çalışmalarından dolayı bütün ekiplere teşekkür ediyorum.' ifadesini kullandı.

714 personel çalıştı

714 personel çalıştı

Yalancıboğaz mevkisindeki ormanlık alanda dün çıkan yangına, Orman Genel Müdürlüğüne bağlı 714 personel, 83 arazöz ve 5 iş makinesinin yanı sıra çok sayıda toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA), belediyelere ait itfaiye araçları, su tankerleri ile karadan müdahale gece boyunca devam etmişti.

1 kişi gözaltına alınmıştı

1 kişi gözaltına alınmıştı

Havadan da 14 uçak, 35 helikopterin söndürme çalışmalarına destek verdiği orman yangınına sebep olduğu iddia edilen ve bölgede arıcılık yaptığı belirlenen M.Y. (85) gözaltına alınmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Kaç odalık otel yeri yanmış acaba?

Kadir

Tümüyle yalan haberler, daha doğrusu eksik haberler, kontrol altına alınıyor yalanı atıyorlar yakın arkadaşımdan alıyorum yangın ile ilgili detayları. Yangın... Devamını Gör

tom lee jones

Marmarisde orman kaldi mi?ISISD zihniyetli akpkk ve TUSIAD amacina ulasmak uzere.