Görüş Bildir
Haberler
Maraşlı Dizisinin Konusunu ve Oyuncularını Tek Tek İnceledik! İşte Maraşlı İlk Fragman ve Tüm Oyuncu Kadrosu...

Maraşlı Dizisinin Konusunu ve Oyuncularını Tek Tek İnceledik! İşte Maraşlı İlk Fragman ve Tüm Oyuncu Kadrosu...

Sunay Korkmaz
17.12.2020 - 17:27

Güzeller güzeli Alina Boz ve karşısında da Bizim Hikaye'nin beyaz atlı prensi Burak Deniz.. Maraşlı işte bu iki genç yetenekle seyircisine merhaba demeye hazırlanıyor. Sonsuz aşka inanları çok seveceği dizi ilk fragmanını da yayınladı. Peki Maraşlı dizisi oyuncuları kimler, dizinin konusu ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maraşlı Dizisi Konusu

Maraşlı Dizisi Konusu

Özel Kuvvetler'den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

Maraşlı İlk Tanıtım

Maraşlı Dizisi Oyuncuları

Maraşlı Dizisi Oyuncuları

Burak Deniz 

Alina Boz

Kerem Atabeyoğlu

Rojda Demirer

Ahmet Varlı

Cemil Büyükdöğerli

Abdül Süsler

Melis İşiten

Cengiz Sezgin

Neslihan Acar

Başrol Oyuncularını Yakından Tanıyalım

Burak Deniz Kimdir?

Burak Deniz Kimdir?

Burak Deniz 17 Şubay 1991 yılında İzmit'te doğup büyüdü.

İlk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü dizisiyle kazandı. Ardından sırasıyla Sultan (2012), Kaçak (2013), Medcezir (2014) ve Tatlı Küçük Yalancılar (2015), Gecenin Kraliçesi (2015), Aşk Laftan Anlamaz (2016) ve Bizim Hikaye (2017) dizilerinde rol aldı. Burak Deniz, dizi projelerinin yanı sıra Mu Tunç'un yönettiği Arada adlı sinema filminde, Ozan isimli punk bir genci canlandırarak, başrolde yer almıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alina Boz Kimdir?

Alina Boz Kimdir?

Alina Boz 14 Haziran 1998'da Rusya'nin başkenti Moskova'da doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi. Orada Türkçe öğrendi ve ilkokula gitti. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun oldu. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazandı.Oyunculuk kariyerine başlamadan önce reklam ve dergilerde çalıştı.

Oyunculuk kariyerine yaşında 2013 yılında on beş yaşında Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak başladı. 2014 yılında çalıştı. Paramparça dizisinde Hazal olarak,oyuncu Nurgül Yeşilçay ile birlikte çalıştı. 2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı. 2017 yılında Böluk filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda'nın Bahçesi dizisinde Defne karakteriyle. 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü üstlendi ve aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı.

Son olarak Netflix orijinal dizisi Aşk 101'de başrol oynadı ve Eda karakterini canlandırdı.

Alina Boz Sosyal Medyadan Gelen Soruları Yanıtlıyor!

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın