Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş'tan Başak Cengiz'e Yönelik İğrenç Paylaşıma Suç Duyurusu

Mansur Yavaş'tan Başak Cengiz'e Yönelik İğrenç Paylaşıma Suç Duyurusu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başak Cengiz ile ilgili hakaret içerikli paylaşım yapan 'Halil Dede' isimli Twitter kullanıcısı hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suç duyurusu metnini sosyal medya hesabında paylaşan Yavaş, şu mesajı verdi:

“Bir hukukçu ve bu toplumun bir ferdi olarak, erkek şiddetinden kaybettiğimiz Başak kızımızın ardından hakaret eden zat hakkında şahsım ve milletim adına suç duyurusunda bulundum. Bu köhne ve aşağılık zihniyetin bir an bile cesaretlenmesine izin vermeyeceğiz.”

Başak Cengiz'in, Can Göktuğ Boz isimli erkeğin sokakta samuray kılıcıyla saldırısı sonucu katledilmesinin ardından bir paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, paylaştığı fotoğrafa eklediği notla üzüntüsünü dile getirmişti. Kılıçdaroğlu'Başak kızım… Çok üzgünüz, çok öfkeliyiz' demişti.

"Halil Dede" isimli bir trolün ise iğrenç paylaşımı tepki çekmişti.

"Halil Dede" isimli bir trolün ise iğrenç paylaşımı tepki çekmişti.

Kılıçdaroğlu'nun Başak Cengiz hakkındaki paylaşımını alıntılayan Dede, 'Hayırdır, bu abla da kim? CHP teşkilatına girip sağlam çıkamamış 'tecavüzzede' mi?' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
25
14
4
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
çılgın serseri

resmen A0 Türkçe konuşuyor beynini siktiğimin salağı

Bozkurt

İşte bu şeylerle kutuplaşacaksınız. Aksini iddia eden hümanist söylemlerin baskısı altına girip geri adım atmayacaksınız. Yoksa bu köhne ve aşağılık zihniyet... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ahlaksız pislik.