Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş, Kapanmak Zorunda Kalan Ankara Sanat Tiyatrosu İçin Harekete Geçecek

Mansur Yavaş, Kapanmak Zorunda Kalan Ankara Sanat Tiyatrosu İçin Harekete Geçecek

Ulaş
07.12.2020 - 11:50 Son Güncelleme: 07.12.2020 - 16:10

1963 yılında Asaf Çiğiltepe öncülüğünde kurulan Ankara Sanat Tiyatrosu, pandemi koşullarının getirdiği yükler nedeniyle Ihlamur Sokak'daki 58 senelik tarihi salonunu boşaltmak zorunda kaldı. Gazeteci Ünsal Ünlü ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştüğünü belirterek, Yavaş'ın yarından itibaren bu konuyla ilgili adım atacağını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara'da 6 Aralık 1963 yılında Asaf Çiğiltepe öncülüğünde kurulan Ankara Sanat Tiyatrosu, pandemi koşullarının getirdiği yükler nedeniyle Ihlamur Sokak'daki 58 yıllık tarihi salonunu boşaltmak zorunda kaldı. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Ankara Sanat Tiyatrosu, pandemi koşullarının yarattığı yükler nedeniyle kuruluş tarihi olan 6 Aralık'ta 58 yıllık tarihi salonlarını boşaltmak zorunda kaldıklarını duyurdu.

Mansur Yavaş gerekli adımların atılacağını açıkladı.

Mansur Yavaş gerekli adımların atılacağını açıkladı.

Gazeteci Ünsal Ünlü, Periscope üzerinden gerçekleştirdiği yayında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştüğünü ve Yavaş'ın 'Bugün Ankara Büyükşehir Belediye'sinin meclis toplantısı var, ilgilenme şansım yok ama yarından itibaren bununla ilgili bir adım atacağız' dediğini belirtti.

Ünlü ayrıca, Yavaş'ın 'şehrin hafızası olan yerler olmalı, Ankara Sanat Tiyatrosu da onlardan biri' dediği bilgisini paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
18
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın