Görüş Bildir
Haberler
Maliye Bakanı Elvan Görevine Başladı, Devir Teslim Töreni Olmayacak

Maliye Bakanı Elvan Görevine Başladı, Devir Teslim Töreni Olmayacak

Batuhan
10.11.2020 - 15:29

Berat Albayrak'ın istifasının ardından Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Lütfi Elvan görevine başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elvan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,'Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle görevime başladım. Bu görevi tevdi eden Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Maliye Bakanı, halefi Albayrak için de 'Milletimize bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyorum. Rabb'im hayırlı hizmetlere vesile kılsın' değerlendirmelerinde bulundu.

"Berat Bey'in sağlık problemleri nedeniyle devir teslim töreni yapılmayacak"

"Berat Bey'in sağlık problemleri nedeniyle devir teslim töreni yapılmayacak"

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı iken Berat Albayrak'tan boşalan koltuğa getirilen Lütfi Elvan, devir teslim töreninin ise yapılmayacağını söyledi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna veda konuşması yapmaya gelirken bir gazetecinin 'Devir teslim töreni gerçekleştirilecek mi?' sorusuna Elvan, 'Berat Bey'in sağlık problemleri nedeniyle maalesef onu gerçekleştiremeyeceğiz. Kendisiyle görüştüm. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ettim. O da bize görevimizde başarılar diledi.' karşılığını verdi.

İlginiz çekebilecek diğer haberler👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
6
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Neymiş bu sağlık problemi ya? Herif yıllardır türkiye'yi yedi henüz genç de. Hepimizi gömer. Ne derdi varmış açıklasın biri. Hiç inandırıcı değilsiniz. Basur... Devamını Gör

Minister of Magic

Basur ihtimali güçlü 5 yıllık görev süresince iyi yedi çıkışı biraz sorun yaratmış olabilir.

Can Arat

amk şu kullandığı kelimelere bak, hangi devletin lisanı bu, kime konuşuyor, anlayabilen var mı?

Art Ankara

Bu adamların yaptığı her açıklamanın sonuna "Amin" gelecekmiş gibi okuyorum, Osmanlı ya da Arap havası vericez diye düz Türkçe konuşamıyor adamlar...