Görüş Bildir
Haberler
Mahkemeden Johnny Depp'e Eşine Yaklaşmama Cezası

Mahkemeden Johnny Depp'e Eşine Yaklaşmama Cezası

Ulaş
28.05.2016 - 11:06

Hollywood’un ünlü çifti Johnny Depp ile Amber Heard boşanıyor. Los Angeles kentinde bir mahkemeye başvuran aktris Amber Heard şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak için dava açtı. Mahkeme Johnny Depp'e eşi Amber Heard'e yaklaşmama cezası verdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü aktris ayrıca kocasından şiddet gördüğünü de ileri sürerek yüzünde morluklar olduğunu gösteren bazı fotoğrafları da mahkemeye delil olarak sundu.

Mahkeme ünlü aktör Johnny Depp’e eşine yaklaşmama cezası verdi. Amber Heard eşinden nafaka ve tazminat da talep etti. Ancak 15 ay önce Bahamalar’da dünya evine giren çiftin evlilik sözleşmesi yapmadığı ifade ediliyor. Amerikalı paparazi siteleri Johnny Depp’in eşine telefon fırlattığı için yüzünde şişlikler olduğunu iddia etti.

Depp ve Heard, 2011 yılında vizyona giren “Tutku Günlükleri (The Rum Diary)” filminin setinde tanışmışlardı. Johnny Depp bunun üzerine 2 çocuğunun annesi olan eski eşi Vanessa Paradis’ten boşanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
75
28
18
13
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asdfgh

kapitalist sistem böyle bir şey demek ki.bizim ülkemizde kadın defalarca şiddete uğrar adam serbest kalır.en son 13 kurşun atar şayet kadın hayatta kaldıysa ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

tırreklere malzeme çıktı "coni dep bile eşine yaklaşamıyor. sen neyin tribindesin"

tatlış penguen

var ya kadın anasının gözü adamla parası için evlenmiş belli

Aslıhan Yazır

tabi canım Amber Heard de bağkur emeklisiydi zaten