Görüş Bildir
Haberler
Macaristan Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Macaristan Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Sunay Korkmaz
17.11.2020 - 16:12

A Milli Takım UEFA Uluslar Ligi 5. maçında deplasmanda Macaristan ile karşı karşıya gelecek.  Ay-yıldızlı takımın Rusya'yı mağlup etmesi, Macaristan ile Sırbistan'ın da berabere kalması grupta işleri karıştırdı. A Milliler Macaristan maçını da kazanıp iddiasını sürdürmek istiyor. Peki, Macaristan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?  

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Uluslar Ligi 4. maçında Rusya'yı 3-2 yenerek gruptaki ilk galibiyetini alan A Milli Takım gözünü deplasmanda Macaristan ile oynayacağı maça çevirdi. Türkiye'de oynanan maçta Macaristan 1-0 kazanmayı başarmıştı. İşte Macaristan - Türkiye maçı ile ilgili tüm detaylar...

Macaristan - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Macaristan - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

18 Kasım Çarşamba günü Puşkaş Arena'da oynanacak mücadele 22:45'te başlayacak ve mücadele TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Üçüncü Grupta Son Puan Durumu

Üçüncü Grupta Son Puan Durumu

Üçüncü grupta, son maçlar öncesinde Rusya 8 puan ve averajla lider durumda bulunuyor. Aynı puana sahip Macaristan ise ikinci sırada yer alıyor. Türkiye'nin 6 puanla üçüncü sırada yer aldığı grupta, Sırbistan ise 3 puanla son sırada.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

Mert Günok, Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Caner Erkin, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Nazım Sangare, Ozan Kabak, Ömer Bayram, Mert Çetin, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Dorukhan Toköz, Efecan Karaca, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Kenan Karaman.

4 Oyuncu Kadrodan Çıkarıldı

4 Oyuncu Kadrodan Çıkarıldı

A Milli Futbol Takımı'nda 4 futbolcu, aday kadrodan çıkartıldı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, sakatlıkları bulunan Zeki Çelik ve Çağlar Söyüncü, Rusya maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Cengiz Ünder ile teknik direktör Şenol Güneş tarafından izin verilen Enes Ünal, 23 kişilik Macaristan maçı kadrosunda yer almayacak.

Müsabakada, Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. Kruzliak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Filip Glova olacak.

Grubun diğer maçında ise Sırbistan sahasında, Rusya'yı konuk edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın