Görüş Bildir
Haberler
Mabel Matiz'in İzleyeni Kudurtan Karpuz Yemeli, Dansözlü Yeni Klibi "Gözlerine"nin Janjanlı Analizi

etiket Mabel Matiz'in İzleyeni Kudurtan Karpuz Yemeli, Dansözlü Yeni Klibi "Gözlerine"nin Janjanlı Analizi

Mabel Matiz yine yaptın yapacağını. Bu arada o nasıl bir karpuz yemektir? 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ah Mabel ah, yine yaptın yapacağını! Klibimizin adı "Gözlerine" değerli arkadaşlar. Klibin en başında "Buraya bir melek mi düşmüş?" dediğimiz kişi de tabii ki Mabel'in ta kendisi!

Bu kadar oynak bir şarkıda dansöz olmasaydı kostümü biz giyip oynamak zorunda kalcaktık ama hiçbirimiz bu hanımefendi kadar güzel olmayacağız büyük ihtimalle! Şu güzelliğe bir MAŞALLAH gelsin acil!

Klip boyunca çok fazla yakışıklı erkek ve çok fazla güzel kadına maruz kalacağız, şimdiden söyleyeyim. Mesela şu eski zamanlardan kopup gelen Temel Reis, birazdan birkaç kişinin aklını alacak. Bekleyin!

Ortam aynen şu şekil bu arada. İnsanın Mabel Matiz'in arkadaşı olup "Beni de ortamlara soksana Kanki" diyesi geliyor.

Üzüm yiyen hipster lazımsa o da düşünülmüş. O nasıl bakış öyle! 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bir tanemiz Mabelimiz'i, Elvis Presley ve Zeki Müren sentezi kült bir kostümle gördüğümüz şu anlarda o püsküllerin oynarkenki sallanışını hayal etmekten de geri duramıyoruz.

Klipteki herkes inanılmaz şahane ama şu Klavyeci Bey'i ayrı bir yere koyalım çünkü kendisi ayrı bir olay. O da birazdan kuduracak, az bekleyin. (Çok tatlı değil mi ya?)

Mabel'in Ufuk Sarıca ile kreatif tasarımını yaptığı klipte kahve falı kapatmak, tespih sallamak gibi yine bizden kareler mevcut. Bu adam biliyor bu işleri!

80'li yıllardan kopup gelen bu kadın vokal grubuna da ayrıca hasta olmamak imkansız. Sanki kına gecesine gitmişiz, nişana gitmişiz de teyze kızlarımız piste çıkmış gibi...

Ve klibin en can alıcı sahnesi olan karpuz yiyen Temel Reis huzurlarınızda. O nasıl çekirdeği püskürtmektir yiğidim?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dansöze hasret kaldığımız şu günlerde ilaç gibi gelen şu sahneyi de arka arkaya seyretmek bedava arkadaşlar!

Pullu payetli pantolon ceket kombini, leopar desenli gömleği ve arkadaki Fatih Sultan Mehmet portresi yine klipteki ilginç detaylardan.

Şu sahne bize biraz Nazan Öncel'in "Erkekler de Yanar" klibini anımsattı. Bu arada şarkının sözleri Mabel Matiz'e, müziği Mabel ve Sezen Aksu'ya ait, yeri gelmişken yazalım.

Bu Temel Reis çok ocaklar yakacak, anlaşıldı!

Az evvelki klavyeci çıldırdı gördüğünüz gibi. Klavyeyi kafasının üstünde çalmalar falan... Yeminle ayrı bir olaysın adamım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Arabeskin, oynaklığın katlanarak yükseldiği şu şarkıda zaten kimsenin sabit durması beklenemezdi. Keşke orada olup biz de kudursaydık be!

Mabel'i klibin sonunda kendisi kadar minnoş ve kanatlı bir beyaz tavus kuşunu severken görüyoruz. Vallahi çok güzel iş olmuş; emeği geçen herkesin eline sağlık diyor ve bakın n'apıyoruz?

Müsait bir yere geçip sesi açıyoruz ve hep beraber kıvırmaya başlıyoruz haydi! Gelsin zurnalar, gitsin çıstak çıstaklar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
293
154
124
32
28
9
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
King in the East

bu ne biçim içerik klibi alıp parça parça gif yapıp kendi fikirlerini yazmışsın.. klipteki heriflere sulanmış bi de saçma sapan

Ersoy Ercan

Her yerden saldırının farkındamısınız bilmiyorum ama klibi analiz eden embesilde değinmiş zaten,birincisi fatihin resimini arkana alıp neden önünde türlü tür... Devamını Gör

Gürkan Erdoğan

karpuz memeli okuyan bir tek ben miyim? 😅