Görüş Bildir
Haberler
Liselerde Bulunması Gereken 10 Tip

Liselerde Bulunması Gereken 10 Tip

20.04.2014 - 17:27 Son Güncelleme: 21.04.2014 - 19:40

Okul Birincisi

Fotoğraftaki temsilidir. Zira hiçbir okul birincisi kilo-boy orantısını yakalamış, gözleri sağlam gören ve akneden bihaber insanlardan oluşmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilgisayar Kurdu

Bilgisayar Kurdu

Okulun bilgisayarında internet gidince, fotokopi makinesine kağıt sıkışınca, öğretmenlerin ellerindeki akıllı telefonlar sorun çıkarınca hemen yanına koşulacak ilk insan. Her şeyi karşılıksız yapar, ya da biz mi öyle sanıyoruz?

Memur Öğrenci

Memur Öğrenci

Bu tipler a4 kağıdı nerde bilir, zımba, şeffaf dosya , pilot kalem nerden nasıl alınır bilir. Cuma günleri İstiklal Marşı'nda bayrağı tutar, imzalanmamış fişleri imzalatır. Kendi numarasını da siliverir.

Disiplin Yönetmeliğini ezberlemiş öğrenci

Disiplin Yönetmeliğini ezberlemiş öğrenci

Hukukta olduğu gibi okulda da açıklardan faydalanıp bin bir türlü suç işleyip bir şekilde işin içinden sıyrılabilen , öğretmenlerin bir yandan  mezun olsa da kurtulsak dediği, bir yandan da ben buna 15 puan bile vermem diye düşündüğü tiptir. Dizi döver, tebeşirinizi de elinize verir. Hiçbir şey yapamazsınız. Bulaşmayın hiç.

Öğretmen odasından hiç çıkamyan öğrenci

Öğretmen odasından hiç çıkamyan öğrenci

Ne soru sormaya gelmiştir, ne de bir şey istemeye. Amacı laf dinlemek, yazılı sorularını görmektir. Fizikçinin elindeki poşette ne var, masanın üstündeki sarı dosya bizim sorular mı? biri 'kızım sen ne arıyorsun burada?' diyene kadar bir şey bulmadan çıkmaz.

Çalışkjan! öğrenci

Çalışkjan! öğrenci

Kafam basmıyor hiçbir şeye bari çalışıyormuş gibi görüneyim de sözlüme 100 versin mantalitesiyle hocanın her dediğini , demek istediğini, dmeediğini not alan en ön sıra öğrencisidir. Evet hocam , hı hı, aa  diyerek dersi sanki sadece kendisine anlatıyormuş gibi tepkiler veriri. Sonunda alacağı not bellidir. 56.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendini öğretmenin kankası sanan tip

Kendini öğretmenin kankası sanan tip

Hocaaaaaam günaydıııın diye başlar güne. Tenefüslerde yanında, nöbet sırasında volta atarken yanında, öğle araları yanında. Öğretmene sorsan adını bile zor bilir. Amaç belli bunda da: 70 üstü yeter ya.

Şiir okuyan kız

Şiir okuyan kız

Ses tonunun diğerlerine göre normalliğinden ötürü belirli gün ve haftalarda kadrolu sunucu- şiir okuyucu olmaktan öteye geçememiş , tüm hocaların takdirini kazandığını düşünen tip. Bu da 70 bekler, yazık.

İngilizcecinin kızı

İngilizcecinin kızı

Bu kız öğretmenlere ayrı dert, öğrencilere ayrı derttir. Bıraksan birlikte çalıştığın meslektaşına ayıp olacak, geçirsen torpili var derler. Öğrenciler de sevmez zaten , doğuştan gammazdır çünkü.

Avoncu kız

Avoncu kız

Okulun elinde katalog ve numunelerle gezen kızı. hocalara sattığıyla bir memur maaşını götürüyor zaten. Yardım olsun diye aldım demeyin, sizden çok kazanıyor o.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
7
5
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın