Görüş Bildir
Haberler
Lise 1. Dönem Sınavları Ne Zaman Bitecek? Lise 2. Dönem Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Lise 1. Dönem Sınavları Ne Zaman Bitecek? Lise 2. Dönem Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye’de koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz dönemde liselerde sınavlar yapılamamış ve öğrenciler karne almamıştı. Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart itibariyle başlayan normalleşme adımlarıyla birlikte okullarda sınavların yapılacağını da duyurmuştu. Lisede okuyan öğrenciler, yapılamayan 1. dönem sınavlarını 8 Mart’tan itibaren olmaya başladı. Lise sınavları 26 Mart’a kadar devam edecek. Peki, lise 1. dönem karneleri ne zaman belli olacak? Lise 2. dönem sınavları ne zaman başlayacak? İşte MEB’in açıkladığı lise sınav takvimi…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lise Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Lise Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Ertelenen lise birinci dönem sınavları 8 Mart itibariyle yapılmaya başlandı. Lise sınavları 26 Mart tarihine kadar devam edecek ve sınav sonuçları en geç 31 Mart tarihinde e-Okul sistemine yüklenecek.

LİSE 2. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemine ilişkin sınavlarını tamamlamış olan okullar ikinci dönemin birinci sınavlarını 8-26 Mart 2021 tarihlerinde, birinci döneme ilişkin sınavları yapamamış olan okullar ikinci dönemin birinci sınavlarını 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında tamamlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
7
7
7
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın