Görüş Bildir
Haberler
Line'ın Yeni Kamera Uygulaması, Yemeğinizin Fotoğraflarını Daha İyi Çekmenizi Sağlıyor

Line'ın Yeni Kamera Uygulaması, Yemeğinizin Fotoğraflarını Daha İyi Çekmenizi Sağlıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir mesajlaşma servisi olan Line, yemek fotoğraflarınızı daha iyi çekmenizi sağlayan, Foodie isminde yeni bir Android ve iOS uygulamasını yayınladı.

Foodie'yi yüklediğiniz zaman tıpkı diğer kamera uygulamaları gibi görünüyor. Ancak yemeğin üstünden düz bir şekilde kamerayı konumlandırdığınız zaman, fotoğrafı çektiğiniz tuş siyah bir daireden sarı bir çizgiye dönüşüyor ve telefonunuzun yüzeye doğru bir şekilde konumlandığını bildiriyor.

Foodie aynı zamanda flaşınızı açmanıza da izin veriyor, parlaklığı ve bulanıklık efektini ayarlıyor ve DSLR çekimlerdeki gibi bir derinlik yaratıyor. 25 filtreyle gelen uygulama, özellikle yemek fotoğrafçılığına uygun hazırlandığını belirtiyor. Filtreler 'Taze', 'Tatlı', 'Barbekü' ve 'Atıştırma' gibi kategorilere ayrılıyor.

Düz zemin özelliği fotoğraflarınızı hızlı bir şekilde çekebilmek için kesinlikle kullanışlı bir durum ve aynı zamanda bu fotoğrafları çekmeden önce filtreleri açabiliyorsunuz. Ne yazık ki Foodie filtrenin seviyesini ayarlamanıza izin vermiyor. Bu da demek oluyor ki fotoğraflar bazı filtrelerde üzerinde çok fazla oynanmış görünebiliyor.

Fotoğrafınızdan memnunsanız, sosyal ağlarda ve mesaj uygulamalarında fotoğrafınızı paylaşabiliyorsunuz. Foodie'nin kendi başına bir sosyal ağı yok.

Eğer sıkça yemek fotoğrafları çekiyorsanız ve düz fotoğraflar için bir yardıma ihtiyacınız varsa, Foodie ana ekranınızda tutmak için oldukça başarılı bir uygulama. Aynı zamanda iOS'ta ve Android'te ücretsiz bir şekilde indirilebilir.

Kaynak: http://thenextweb.com/apps/2016/02/16...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın