Görüş Bildir
Haberler
YKS
KYK Yurt ve Kredi Başvuruları Başladı Mı? KYK Yurt Başvurusu Nasıl Yapılacak?

KYK Yurt ve Kredi Başvuruları Başladı Mı? KYK Yurt Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Koronavirüs pandemisiyle birlikte kapatılan ve uzaktan eğitime geçen üniversiteler, bu yıl yeniden yüz yüze eğitime hazırlanıyor. Üniversitelerde yüz yüze eğitimin 13 Eylül itibariyle başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan YKS ile birlikte KYK yurt ve kredi başvurularına olan ilgili de arttı. Öğrenciler, KYK başvurularının ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, KYK yurt ve kredi başvurusu nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

KYK Başvuruları Başladı Mı?

KYK Başvuruları Başladı Mı?

Eylül ayı itibariyle üniversitelerin açılmasıyla birlikte yurtlar da faaliyete geçecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı, KYK başvurularıyla ilgili henüz açıklamada bulunmadı. Ancak önümüzdeki ayda başvuruların tamamlanması bekleniyor.

KYK BAŞVURUS NASIL YAPILACAK?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girerek yükseköğretim programına girmeye hak kazanan birinci sınıf öğrencileri ve ara sınıf öğrencileri yurt başvurusunda bulunabilir. Yurt başvuruları başladığında, başvuru işlemleri e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru tarihleri, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın