Görüş Bildir
Haberler
KYK Bursu ve Kredi Ödemeleri Ne Zaman Başlayacak? KYK Burs Ödemeleri Ne Zaman? İşte Detaylar…

KYK Bursu ve Kredi Ödemeleri Ne Zaman Başlayacak? KYK Burs Ödemeleri Ne Zaman? İşte Detaylar…

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK; geçtiğimiz günlerde burs ve kreşi başvurusunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından gözler kredi ve burs ödemelerinin miktarına ve bu ödemelerin ne zaman yapılacağına çevrildi. Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği KYK burs ve kredi ödemeleri tarihleri belli oldu. Peki burs ve kredi ne zaman öğrencilerin hesabına yatacak? Burs ve kredi ödemeleri ne zaman? Kredi ya da burs almaya hak kazanan öğrenciler onay işlemlerini nasıl yapacak? Kredi ve burs ödemeleri ne kadar? İşte KYK burs ve kredileri hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından verilen kredi ve burs başvurusu sonuçları açıklanmasının ardından milyonlarca öğrencinin gözü KYK burs ve kredi ödemelerinin miktarına ve ödemelerin başlangıç tarihine çevrildi. Peki ilk burs ve kredi ödemesi ne zaman öğrencilerin hesabına yatacak?

KYK Burs ve Kredi Ödemeleri İçin Ne Yapılmalı?

KYK Burs ve Kredi Ödemeleri İçin Ne Yapılmalı?

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvurusu sonuçlarının açıklanması ardından ödemelerin ne zaman yapılacağı belli oldu. KYK'dan burs ve kredi kazanan öğrencilerin bu haktan yararlanabilmesi için ilk olarak e-Devlet üzerinden taahhütnameyi onaylaması gerekiyor. Burs/kredi hakkı kazanan öğrencilerin en geç 19 Kasım saat 23.59’a kadar e-Devlet üzerinden taahhütnamelerini okuyup onaylamaları gerekiyor.

Kredi ve Burs Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

Kredi ve Burs Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

Taahhütnamesini onaylayan öğrencilere ödemeleri aralık ayı içerisinde yapılacak. Burs-kredi başvurusu yaparak taahhütnamesini onaylayan yükseköğrenim öğrencilerinin Ekim ayından geçerli üç aylık burs-kredileri de ay sonuna kadar hesaplarına yatırılacak.

KYK Burs ve Kredi Ödemeleri Kaç TL?

KYK Burs ve Kredi Ödemeleri Kaç TL?

Lisans: 850 TL

Yüksek Lisans: 1700 TL

Doktora: 2550 TL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kredi alan dostlarıma Tanrı yardım etsin. akp sayesinde her şeyden bıkmış bir gençlik var. 25 yaşındayım lakin 50 hissediyorum hatta 50 halt etmiş 100 lan