Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman 73. Bölüm Fragmanı: “Gayrı Fetih Vaktidir”

Kuruluş Osman 73. Bölüm Fragmanı: “Gayrı Fetih Vaktidir”

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Kuruluş Osman dün akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Kuruluş Osman son bölümde Osman Bey ve Alpleri, gizlice girdikleri Bilecik Kalesi'nde ölümcül bir operasyona imza attı. Kuruluş Osman son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlerken, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için son bölüm izleme linki de belli oldu. Ayrıca Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı da paylaşıldı. İşte Kuruluş Osman 72. bölüm tek parça full izleme linki ve Kuruluş Osman 73. bölüm fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Osmanlı Devleti’nin kuruluşunun anlatıldığı ve başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman, yeni bölümüyle yine en çok izlenen yapımlardan biri oldu. Vatandaşlar, Kuruluş Osman son bölümde neler yaşandığını araştırıyor. İşte Kuruluş Osman son bölüm yaşananlar…

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşananlar

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşananlar

Osman Bey ve Alpleri, gizlice girdikleri Bilecik Kalesi'nde ölümcül bir operasyona girişir. Osman Bey'in kaleye sızmasını sağladığı ve Tekfur Rotagus'a ulaşmayı başaran Turgut Bey ise büyük bir tehlikenin pençesindedir.

Papaz Gregor'u kullanarak Söğüt'ü ele geçirmeyi planlayan tekfurlar, Osman Bey'e yeni bir darbe vurmaya hazırlanır. Tekfur Nikola'nın Mari Kosses'le evlenmek istediğini açıklaması ortalığı karıştırır. Osman Bey kaçırılan ve din değiştirmeye zorlanan Türkmen çocukları kurtarabilmek için zekice bir plan yaparak tekfurları savaş meydanında alt etmek ister.

Osman Bey ve alpleri Bilecik Kalesi'nden nasıl çıkacak? Tekfurların Papaz Gregor ile iş birliğinin sonuçları ne olacak? Osman Bey'in tutsak çocukları kurtarmak için herkesi şaşırtacak hamlesi ne? Mari Kosses, Tekfur Nikola'nın kendisi ile evlenmek istemesine nasıl tepki verecek? Kayı Obası'ndaki hainlerin akıbeti ne olacak?

Kuruluş Osman 72. Bölüm Tek Parça Full İzle

Kuruluş Osman 73. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın