Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kuruluş Osman 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
03.06.2021 - 19:24

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Osman'a kötü haber gelirken düşman pusuda bekliyordur. Düşman o topraklarda çok büyük bir savaş çıkacağını ve oraların kan gölüne döneceğini söylerken Osman Bey ise 'Bir karış toprak vermektense bin kez ölürüz daha iyi.' diyerek savaşa doğru gider. İşte Kuruluş Osman 62. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

TOGAY VE NİKOLA GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR

Bamsı Bey'in şehit düşmesinin ardından, Osman Bey, Togay'dan intikam almak için and içer. Osman Bey'i can evinden vurduğunun farkında olan Togay ise Nikola ile ittifakını geliştirip Kayılara son darbeyi vurmak için büyük bir ordu kurar.

OSMAN BEY, TOGAY'IN İZİNİ SÜRÜYOR

Moğol kampına yaptığı baskınla Togay'a darbe indiren Osman Bey, Togay'ı bulmak için tüm imkanlarını seferber eder. Nikola'dan aldığı askerlerle ordusunu büyüten Togay ise cenk meydanında Osman Bey'e ve alplerinin karşısına dikilir.

OSMAN BEY İTTİFAKI DAĞITABİLECEK Mİ?

Osman Bey, birleşik Bizans-Moğol ordusunu mağlup edebilecek mi? Osman Bey, Bamsı Bey'in intikamını almak için nasıl bir oyun kuracak? Nikola ve Togay'ın güçlerini birleştirmesi uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştirecek? Kayı Obası'nda Bala Hatun ve Malhun Hatun arasında neler yaşanacak? Vali Yargıcı'nın emrine karşı gelen Togay, ne planlıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın