Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman 39. Bölüm Fragmanı Geldi! Yeni Fragmanda Osman Ölümüne Kararlı!

Kuruluş Osman 39. Bölüm Fragmanı Geldi! Yeni Fragmanda Osman Ölümüne Kararlı!

Sunay Korkmaz
17.12.2020 - 10:37

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Yeni fragmanda; Osman 'Ben Ertuğrul Gazi'nin oğluyum' diyerek ölümden korkmadığını  gösteriyor ve şehadete koşa koşa gideceğini söylüyor. Peki yeni bölümde bizi başka neler bekliyor?  İşte Kuruluş Osman yeni fragman...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuruluş Osman 39. Bölüm Fragmanı

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Osman Bey’in yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey’in girişimleri ile Kayı Obası’nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verilir. Kulucahisar Kalesi’ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu’ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun’u ise Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirir.

Osman Bey, Moğol tehdidine karşı Geyhatu’yla yüzleşmek zorunda kalırken, Ertuğrul Bey’den gelen haber obada bomba etkisi yaratır. Kayı Obası’nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey’den gelen haber ne?

Savcı ve Dündar Beyler, Toy’dan istediğini alabilecek mi? Osman Bey, Bizans-Moğol kıskacından kurtulmak üzere kiminle ittifaka gidecek? Targun Hatun, Nikola’dan aldığı zehirle ne yapacak? Flatyos, Osman Bey’i ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak?

Aşağıdaki Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın