Görüş Bildir
Haberler
Kürk Giydiği İçin Eleştirilen Bülent Ersoy: 'Bunlar Hayvanlarla Öpüşen İnsanlar'

etiket Kürk Giydiği İçin Eleştirilen Bülent Ersoy: 'Bunlar Hayvanlarla Öpüşen İnsanlar'

Ulaş
10.03.2019 - 12:49

Giydiği kürkler nedeniyle Ömür Gedik ve sosyal medyada kullanıcıları tarafından eleştirilen Bülent Ersoy yaptığı açıklama tekrar gündeme geldi. Ersoy, kendini eleştiren hayvanseverler hakkında 'Acaba evlenip çocuk sahibi olamayıp, bir köpek ya da kediden mi haz duyuyor?' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ömür Gedik geçtiğimiz hafta kürk giyen Bülent Ersoy ve Hadise'yi eleştirmiş ve 'Çok ayıp ediyorlar' ifadelerini kullanmıştı.

Ömür Gedik geçtiğimiz hafta kürk giyen Bülent Ersoy ve Hadise'yi eleştirmiş ve 'Çok ayıp ediyorlar' ifadelerini kullanmıştı.

Gedik, Hadise ve Bülent Ersoy için “Çok ayıp ediyorlar. O videoları görerek, çekilen acıları bilerek, hala vicdanları nasıl sızlamıyor anlamıyorum. Bunlar topluma örnek olması gereken insanlar. Bunlar böyle yaparsa sokaktaki insanlar ne yapsın. Çok ayıplıyorum kendilerini. Kınıyorum, ayıplıyorum. Eğer reankarnasyon diye bir şey varsa umarım bir sonraki hayatlarında tilki veya tavşan olarak dünyaya gelsinler ve o acıların aynısını çeksinler.” demişti.

Sosyal medya kullanıcıları da Ersoy'un tutumu hakkında görüşlerini aktarmışlardı.

Bugün ise Bülent Ersoy, hayvanseverlere yönelik 'Bunlar hayvanlarla öpüşen insanlar' ifadelerini kullandı.

Bugün ise Bülent Ersoy, hayvanseverlere yönelik 'Bunlar hayvanlarla öpüşen insanlar' ifadelerini kullandı.

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, Ersoy şu ifadeleri kullandı: 

'Bu tip insanlar hayvanla öpüşen, salyalarıyla oynayan insanlar ama yinede saygı duymak gerekir. Saldıracakları kişi ben değilim, önce 'Bu kürkler bu ülkeye nasıl giriyor?' bunu araştıracaklar. Meclis'in kapısına dayansınlar bunun hesabını devlete soracaklar bana değil' dedi.

Dava süreci ile ilgili olarak ise Ersoy, 'O konuda muallaktayım çünkü psikolojilerini bilmiyorum. Acaba evlenip çocuk sahibi olamayıp, bir köpek ya da kediden mi haz duyuyor? Bunları bilemiyorum onun için kendimi onların seviyesine indirmeyi düşünmüyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1102
399
98
92
38
28
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ilker Ilerler

Buyur bülent abi ben o hayvanlarla öpüşen kabiledenim. Koyun koyuna yatarım köpeklerimle. Bu arada kompleks yaptığın (daha doğrusu yapamadığın) çocuğumda var... Devamını Gör

aerialz

"...evlenip çoluk çocuk sahibi olamayıp..." resmen kendi kompleksini kusmuş bülent ersoy. psikolojide vardı bunun bi adı, aklıma gelmedi şimdi.

Rabia Zuzu

bu ne biçim tabir öyle hayvanlarla öpüşmekmiş !! ulan pezevenk seninle evlenen erkekler acaba mideleri nasıl alıp da öpüşüyorlar sanatçıdan başka her şeys... Devamını Gör