Görüş Bildir
Haberler
Kuran'ı Kerim'e Tekme Atan Gençlerin Cezası Belli Oldu

etiket Kuran'ı Kerim'e Tekme Atan Gençlerin Cezası Belli Oldu

Emre Ordu
08.06.2022 - 22:29 Son Güncelleme: 08.06.2022 - 23:55

Antalya'daki bir lisede Kur'an'ı Kerim'e tekme atılması olayıyla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Olaya karışan 3 öğrenciye örgün eğitim dışına çıkarılma cezası verildiği belirtildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğitim-Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, sendika binasında düzenlenen toplantıda Serik ilçesindeki bir lisede Kur'an-ı Kerim'e tekme atılması olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Miran, Kur'an'ı- Kerim'e tekme olayına karşılan 3 öğrenciye örgün eğitim dışına çıkarılma cezasının verildiğini sözlerine ekledi.

Miran açıklamasında, “Bu çirkin ve kabul edilemez davranış, göz ardı edilmemesi gereken olay bir kez daha göstermiştir ki eğitim sistemimizde yolunda gitmeyen, yanlış ve eksik olan bir şeyler var” dedi.

Özür diledi: "Kur-an'ı Kerim olduğunu bilmiyordum"

Antalya’nın Serik ilçesinde Kur'an-ı Kerim’e tekme atarak büyük tepki çeken lise öğrencisi kendini savundu.  Eline Kur'an-ı Kerim alarak öpüp başına koyan genç, “Selamünaleyküm Müslüman kardeşlerim. Sosyal medyada yayınlanan Kur-an'ımıza hakaret olan görüntünün futbol hevesim olmasıyla arkadaşımın bana bir anda atmasından dolayı refleksi olarak yemin ederim ki istek dışı Kur-an'ı Kerim olduğunu bilmeyerek vurdum. Yaptığımdan aşırı pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim” sözlerine yer verdi.

Tepki çeken o görüntüler 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
342
102
83
50
33
14
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyazcorapsevmem

Kuran olduğunu bilmiyordum mu?Nerede yaşıyorsun olimposta mı,hayatımda bukadar salakça bir savunma şekli görmedim,aptalım demenin farklı bir yolu

Beyazcorapsevmem

Aynen, öyle deseydi daha iyi olurdu,en azından daha agır ceza alırdı

Axe Von zarovich

Hastayım bu tek taraflı korumacılığa.Pederi sokakta kovala, Yahudi'ye ağız dolusu küfür et, İncili yak sıkıntı değil İslamiyet'e geldi mi hassas nokta.Birazd... Devamını Gör

Cenk

haklı bir tespit

luffys

5 yaşındaki oğluna tecavüz eden müslüman akp li bir dümbük tüm delillere rağmen beraat ediliyor Kur'an'a tekme atıldı diye çocukların eğitim hayatına izin ve... Devamını Gör

dasdasd

mantık yok sistem var