Görüş Bildir
Haberler
Küpesiyle Alay Ettikleri Genci Bıçakladılar

Küpesiyle Alay Ettikleri Genci Bıçakladılar

Erzurum'da arkadaşıyla yürüyen Mehmet G. küpesiyle alay eden 2 kişi tarafından bıçaklandı. Oayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, 25 Ekim günü akşam saatlerinde Yakutiye ilçesi Yukarı Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Arkadaşı Enes K. (22) ile yürüyen Mehmet G.'nin yanına gelen 2 kişi, küpesiyle alay etti. Taraflar arasında bu nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında şüphelilerden biri, Mehmet G.’yi kalçasından bıçakladı, diğeri ise iki arkadaşa sopayla vurdu. Şüpheliler kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mehmet G. ve Enes K., ilk müdahalelerinin ardından Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Gözaltına alındılar

Gözaltına alındılar

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerde, kırmızı montlu şüphelinin bıçaklama olayını gerçekleştirdiği, yanındaki açık kahverengi gömlekli kişinin ise sopa ile vurduğu tespit edildi. 

Şüphelilerin Emrah C. (17) ile Can B. (17) olduğu saptandı. Polis, 2 şüpheliyi Çaykara Caddesi'nde bir kafede yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramasında olayda kullandıkları bıçak da ele geçirildi.

Emrah C. ile Can B.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ntp

17 yaşındaki çocuk yanında bıçak taşıyo, milletle dalga geçebiliyo ve yanında taşıdığı bıçağı hiiç düşünmeden karşısındaki insana saplayıp sonra gidip kafele... Devamını Gör

Sananekiadımdan

Hükümetin nefret dolu söylemlerinin ve ilmihal denen bazı kitapların "eşcinseller yakılarak öldürülmelidir" telkinlerinin, toplumdaki yansımaları.

Sananekiadımdan

Dipnot: Dövülen kişi eşcinsel diye demedim. Toplumun "ideal erkek" kalıbına sığmayan bireyleri ötekileştirmesinin altında homofobi yattığını vurgulamak istedim.

hakan balta

o kadar umurlarında bile değil ki, olay sonrası adam aynı bıçakla kafede takılıyor.