Görüş Bildir
Haberler
Kültür ve Gevrek! İzmir'de Sanatsevenlerin Mutlaka Takip Etmesi Gereken 12 Alternatif Mekan ve Kolektif

Kültür ve Gevrek! İzmir'de Sanatsevenlerin Mutlaka Takip Etmesi Gereken 12 Alternatif Mekan ve Kolektif

Pembe Kablo
14.05.2020 - 06:30

Ege'nin en güzel şehirlerinden biri İzmir'de birtakım sanatsal etkinliklere ulaşmanız için biraz çaba sarfetmeniz gerekiyor. Daha göz önünde olan yerleri kolaylıkla bulabilirsiniz diye, diğerlerini sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İzmir’in çiçeği burnunda jazz bar Kepler Pavilion, büyük bahçeli bir İzmir köşkünde hizmet vermekte. Kaliteli kokteyl ve müzik eşliğinde bir gece geçirmek isteyenler için oldukça ideal.

2. İzmir'in Devlet Tiyatrosu ayrıca Opera ve Bale sahnesi oldukça güçlüdür. Ama tüm alternatif olaylar için Salt'a mutlaka bakın!

3. Sergileri ile İzmir'de fark yaratan, Lucien Arkas ve ailesinin vakfı sayesinde kurulan başarılı bir sanat lokasyonu.

4. Urla'da yer alan ortak kullanım alanı Urla Coworking'in içinde bir de sahne bulunuyor. Eğitimlerden seminerlere çeşitli birçok etkinlik için mutlaka bir uğrayın.

5. Yine Urla'da bulunan Toprak Sahne ev sahipliği yaptığı festival, etkinlik ve buluşmaların yanı sıra tiyatro severleri mest edecek bir yer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alsancak'a yolu düşenler 6:45'i mutlaka duymuştur. İlhamını Kaybedenler Kulübü'nden alan bu bar, canlı müzik seviyorsanız haftanın her günü farklı bir grubu ağırlıyor.

7. Daha çok EDM tarzında partilerin düzenlendiği KALT, sıradışı bir müzik ve eğlence deneyimi sevenlerin denemesi gereken bir yer. 88’in kapanması ardından açılan Kalt aynı kaliteyi korumakta, elektronik müzik severlerin İzmir’de uğrak noktası.

8. Neredeyse her akşam canlı müzik etkinliği yapan Cinatı, genelde jazz müzik sanatçılarını sahnesinde ağırlamakta.

9. Studio Masterpiece'de hem öğrenmek, hem sanatın bir yerinde var olmak hem de seyircisi deneyimleyeni olmak isteyen herkes için bir şeyler oluyor.

10. LAB Alternative Arts aslında yine farklı sanat disiplinlerinden farklı farklı grupların yer aldığı bir kolektif ve etkinliklerini çeşitli mekanlarda gerçekleştiriyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İzmir severler için bu listede olmazsa olmaz, bizimle yaşıt bir canlı müzik mekanı da Mavi! Uğramadan dönmeyin!

12. İzmir'in en başarılı etknilik parti organizatörleri Roots.'u tanımıyorsanız yazın mutlaka takibe alın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın