Görüş Bildir
Haberler
Küçükken Hayali Arkadaşınızın Olmasının Yaratabileceği Olası Durumlar

Küçükken Hayali Arkadaşınızın Olmasının Yaratabileceği Olası Durumlar

Elif Akkaş
29.04.2015 - 16:26 Son Güncelleme: 12.05.2015 - 14:12

Henüz beş yaşındasınız, belki biraz daha büyük. Hayali bir arkadaşınız var, fakat çevreniz buna pek de sıcak bakmıyor. Belki korkuyor, belki sizin zekanızdan şüphe ediyorlar. Kafanızda belli bir karakter hatta şekle soktuğunuz bu can dostunuzun düşmanı olabilir mi, ya da gelecekte onu hala nasıl yaşatabilirsiniz? İşte bu süreçte kendinizi bir takım garip sohbetler içinde bulabilir, küçüklüğünüzü sorgulayabilir, aynı zamanda bu deneyiminizi bir avantaj haline çevirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aile İçi Baskı

Küçükken sizden büyük olan bir akrabanızın sizi kenara çekip 'Artık kocaman çocuk oldun, böyle dolaşmaya devam edersen seni deli sanacaklar!' korkutmalarına kanabilirsiniz; fakat aslında olan şu: Giremediği bir dünyanız var, ve sizi kıskanıyor.

Aile İçi Destek

Kimi büyükleriniz kafanızda dolanan düşünceler için endişelense de ailede sizi destekleyen biri mutlaka bulunur. Mesela bir gün babanızdan, hayali arkadaşınızın gezegeninden gönderilmiş gibi düzenlediği bir mektup alabilirsiniz; yalnız değilsinizdir.

Kendinizi İfade Edememe Durumu

Diyelim ki gizemli arkadaşınızla ilgili hayallerinizi kağıda dökmek istediniz. Şiir ya da hikaye yazdınız, kendi hikayenizmiş gibi günlük tuttunuz. Ve bu yazılar bir gün birinin eline geçti, tüm duyguları ve yapılan aktiviteleri gerçek sandı. Ayıklayın pirincin taşını.

Şifrelerinizin Özgünlüğü

Eğer uydurma adı olan bir hayali kahramanınız varsa, internet sitelerinde üyelik şifrenizi oluşturmak sizin için çok kolay. Fakat gittikçe gelişen güvenlik istekleri nedeniyle içeriğinde oynamalar yaptığınız bu şifrelerle, yaratıcılığınız sizi içinden çıkması zor bir duruma sokabilir.

Çevrenizle Paylaştığınızda Alabileceğiniz Tepki

Artık yirmili yaşlarınıza geldiniz, fakat bu arkadaşınız sizin için hala çok özel. Sosyal medyada rumuzunuz aslında hayali karakterinizin adı. Ya da o ve onunla ilgili bir dövme yaptırdınız. Size bunların anlamı sorulduğunda, muhtemelen anlatırken yaşadığınız heyecanı karşı taraf yaşamayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İç Şüphe

Peki bunca hayal gücünden sonra hiç şöyle düşündüğünüz oldu mu? Belki zaman yolculuğu yapan bir arkadaşa denk gelmişimdir? Ya da uzaylı olduğuna inandığım bu varlık aslında benimle tanışmış, fakat benim iyiliğim için gitmeden hafızamı silmiştir; geriye sadece adını bırakarak...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0