Görüş Bildir
Haberler
Küçük Salonlar İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük Salonlar İçin Dekorasyon Önerileri

Kozmy
12.03.2014 - 14:15 Son Güncelleme: 12.03.2014 - 18:18

Küçük Salonlar İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük salonunuz minik dokunuşlarla daha geniş görünebilir. Seçtiğiniz doğru mobilyalar, duvar renkleri ve aksesuarlar bu konuda size oldukça yardımcı olacak.

Salonunuz küçükse minik ipuçları ile yaşam alanınızı daha geniş gösterebilirsiniz. Dilerseniz sizler

için bir araya getirdiğimiz dekorasyon fikirlerine göz atalım.

Ayna salonunuza derinlik katarak daha geniş gözükmesine yardımcı olur. Bu nedenle salonunuzda muhakkak büyük ya da küçük aynalara yer verin.

Eşyaları mümkün olduğunca birbirine yakın kullanarak fazladan alan kazanabilirsiniz. Örneğin kitaplığınızı duvara monte ettirmek size yer kazandıracaktır.

Salonunuzun tek bir duvarını huzuru ve sonsuzluğu simgeleyen mavinin en sevdiğiniz tonuna boyayarak salonunuzun daha geniş görünmesini sağlayabilirsiniz.

Salonunuzda koyu renk tercih ettiyseniz, duvarlarda mutlaka dikkat çekici öğelere yer verin. Açık renkli çerçeveler ve küçük aksesuarlarla dikkatleri duvarlara çekerek, koyu renkli mekanları olduğundan daha geniş gösterebilirsiniz.

Zemini olduğundan daha büyük ve uzun gösterecek olan boyuna çizgili desenleri kapının girişine doğru kullanarak geniş görünümlü bir salon yaratabilirsiniz.

Mekanları olduğundan daha geniş ve ferah gösteren beyaz rengi ve tonlarını salonlarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

İşe fazla eşyalardan kurtulmakla başlayın. Salonunuza sığdırmaya çalıştığınız her bir fazla eşya yaşam alanınızı daraltır ve boğucu bir ortam yaratır. Bu yüzden daha az mobilya kullanmaya özen gösterin.

Salonunuza düzenli ve şık bir görünüm katmak için küçük ve fazla aksesuar kullanmak yerine orta boylarda az sayıda aksesuar kullanmaya dikkat edin.

Açık renkler koyu renklere nazaran daima daha ferah ve geniş gösterir. Duvarlarınızda açık ve pastel tonlar kullanarak şık ve geniş bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Cam mobilyalar salonunuzun daima geniş göstermesini sağlar. Salonunuzda kullanacağınız cam eşyalar ile daha az eşya varmış hissi yaratarak, daha sade bir yaşam alanına sahip olabilirsiniz.

Olabildiğince az renk kullanarak salonunuzu daha geniş göstermeniz mümkün. Bunu yaparken birbiriyle uyumlu 3 rengi kullanmaya özen gösterin.

Kaynak: http://www.kozmy.com/blog/kucuk-salon...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın