Görüş Bildir
Haberler
Kuaför ve Berberler Yarın Açılacak Mı? İçişleri Bakanlığı’ndan Yeni Genelge Duyuruldu

Kuaför ve Berberler Yarın Açılacak Mı? İçişleri Bakanlığı’ndan Yeni Genelge Duyuruldu

Türkiye’de yarın sabah saatlerinde 17 günlük tam kapanma sona erecek. 29 Nisan’da başlayan sokağa çıkma yasağı boyunca kuaför ve berberler kapanmıştı. Bayramda da kapalı olan berberlerin ne zaman açılacağı merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı, 17 Mayıs ile 1 Haziran arasında uygulanacak yasakların detaylarını açıkladı. Peki, berber ve kuaförler açılacak mı? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berberler Açılacak Mı?

Berberler Açılacak Mı?

Yarın (17 Mayıs) tüm Türkiye genelinde kuaför ve berberler açılacak. Berberler, tıpkı kısmi normalleşme sürecinde olduğu gibi saat 09.00 - 17.00 olarak belirlendi. Bununla birlikte Cumartesi ev Pazar günleri kuaför ve berberler hafta sonu kapalı olacak.

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgede konuyla ilgili şunlar yer aldı;

17 Mayıs-1 Haziran arasında, kahvehane, çay bahçesi, sinema salonu, halı saha, internet kafe, yüzme havuzu ve spor salonları kapalı kalmaya devam edecek. Kademeli normalleşme döneminde alışveriş merkezleri hafta içi 10.00-20.00 arasında faaliyet gösterebilecek, hafta sonları kapalı olacak. Perakende ve hizmet sektöründeki giyim, tuhafiye, züccaciye ve hırdavat dükkanları hafta içi 07.00-20.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Kademeli normalleşme döneminde pazar yerleri hafta içi 07.00-19.00 arasında açık olacak, hafta sonları ise pazar yeri kurulmayacak. Kademeli normalleşme döneminde kamu kurum ve kuruluşlarında esnek çalışma usulleri uygulanmaya devam edilecek, mesai saatleri 10.00-16.00 olarak uygulanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın